JUVENA een ware “Sunsation”

By  |  0 Comments

Juvena’s nieuwe anti-aging zonnebrandlijn combineert geavanceerde zonbescherming met intensieve en effectieve anti-aging huidverzorging, om zorgeloos te genieten in én van de zon. 

Juvena Sunsation beschermt op perfecte wijze de huid in de zon. Het is de nieuwe zonverzorging die de huid op meerdere niveau’s beschermt, het immuunsysteem van de huid stimuleert en het huideigen herstelproces activeert. Juvena Sunsation is Sunshine Skin Care.

De zon speelt een centrale rol in ons dagelijks leven. Ze heeft invloed op de vitale functies en kan tegelijkertijd onze gemoedstoestand beïnvloeden. Om op de juiste manier van de zon te genieten is het belangrijk om met een goede bescherming de zon in te gaan.

Juvena introduceert een ware “Sunsation”. Deze mijlpaal in zonbescherming verenigt zeven voordelen van zonbescherming met intensieve en effectieve anti-aging huidverzorging. Het corrigeert tekenen van huidveroudering en biedt tegelijkertijd actieve bescherming tegen het ontstaan van nieuwe tekenen van huidveroudering door de zon.

Alles wat de huid in de zomer nodig heeft –

een overzicht van de zeven voordelen van Juvena Sunsation 

  • stimuleert het immuunsysteem
  • beschermt tegen IR[1]-opgewekte celbeschadiging
  • beschermt tegen UVA/UVB stralen
  • beschermt tegen vrije radicalen
  • hydro-boost technologie
  • SkinNova SC[2] technologie
  • waterresistant

Het assortiment:

Het Sunsation assortiment bestaat uit twee anti-aging gezichtscrèmes met verschillende zonbeschermingsniveaus. De Superior Anti-Age Creams SPF 30 en SPF 50+ kunnen direct na de reiniging op het gezicht worden aangebracht. Perfecte huidverzorging voor een zeer gevoelige huid

juvena 1

 

Er zijn drie anti-aging bodycrèmes met verschillende zonbeschermingsniveaus. Voor het versnellen van het bruiningsproces bevat het assortiment de Classic Bronze Anti-Aging Lotion SPF 10. Tyr-Excel is het actieve ingrediënt in deze lotion dat de melanocyte activiteit stimuleert. De huid wordt sneller bruin, de bruining is dieper en blijft langer behouden. Deze lotion combineert huid- met zonverzorging, en is gemaakt voor de minder gevoelige huid. De Superior Anti-Age Lotion SPF 30 is ontworpen voor de huid die zeer gevoelig is. Beide lotions zetten echter een nieuwe standaard met hun anti-aging effect en het vermogen om het silhouet te accentueren door diep door te dringen dankzij effectieve hydratatie en innovatieve zonbescherming.

juvena 2

De Superior Anti-Age Dry Oil Spray SPF 25 is de simpelste manier om het hele lichaam te vertroetelen met zon- en huidverzorging! Het is zo zacht als fluweel, olieachtig en heeft toch een lichte textuur die de huid subtiel laat stralen, wat de bruine kleur onmiddellijk benadrukt. De kostbare cocktail van huidverzorgingingrediënten zorgt ervoor dat het silhouet strakker en steviger uitkomt, en tegelijkertijd een nieuwe standaard zet in huidbescherming in intensieve licht situaties.

juvena 3

Na het afdrogen verwent de Classic Bronze After Sun Gel Cream de huid. Deze luxueuze gel crème in een pot overlaadt de huid met intensieve, langdurige hydratatie. De zacht glanzende crème benadrukt de diepe schittering van de huidskleur. Het geeft het silhouet vorm en de verleidelijke geur doet denken aan een zwoele zomeravond. Dankzij het vermogen om melanine met Tyr-Excel te activeren, geeft het de huid een optimale voorbereiding op de volgende dag in de zon, en behoudt de teint zo lang mogelijk.

juvena 4

Verkrijgbaar vanaf april 2015 .

sun 7