SAY BONJOUR TO YOUR BEST MORNING ALLIES!

By  |  0 Comments

Bourjois introduceert twee Volume Glamour Mascaras: For Wide Awake Eyes & For Instant Double Volume.

Open je ogen voor de onvergetelijke ervaring van vollere wimpers! Bourjois verbetert zijn iconische Volume Glamour Mascara-lijn met de verbeterde, nieuwe Volume Glamour Lift & Stretch Mascara For Wide Awake Eyes en voor Instant Double Volume. Ontdek jouw beste bondgenoten voor de ochtend.

VOLUME GLAMOUR LIFT & STRETCH MASCARA
Maak kennis met make-up om wakker te worden! Volume Glamour Lift & Stretch Mascara tilt en strekt wimpers voor een zichtbare lift van maximaal +20 graden. Maak je klaar voor de dag met een directe wijdopen ooglook! De unieke dubbelzijdige borstel geeft volume, tilt op en verlengt wimpers van wortel tot punt zonder klontjes. De lichte formule is verrijkt met vitamine C en PhytocyleTM Orange – een nieuw ingrediënt dat uit sinaasappel is geëxtraheerd – voor wimpers die er verfrist en gerevitaliseerd uitzien!

VOLUME GLAMOUR LIFT & STRETCH MASCARA
Maak kennis met make-up om wakker te worden! Volume Glamour Lift & Stretch Mascara tilt en strekt wimpers voor een zichtbare lift van maximaal +20 graden. Maak je klaar voor de dag met een directe wijdopen ooglook!
De unieke dubbelzijdige borstel geeft volume, tilt op en verlengt wimpers van wortel tot punt zonder klontjes. De lichte formule is verrijkt met vitamine C en PhytocyleTM Orange – een nieuw ingrediënt dat uit sinaasappel is geëxtraheerd – voor wimpers die er verfrist en gerevitaliseerd uitzien!

Makkelijk aan te brengen en comfortabel om te dragen, deze snel drogende mascara klontert niet en laat geen vlokken achter. Het helpt wimpers te versterken, beschermen en te versterken. Bovendien is het zacht en gemakkelijk te verwijderen. Open je ogen in een paar streken en twee lagen. Beginnend met een van de zijden van de borstel, breng mascara aan vanaf de wortel tot de punt op zowel de bovenste als onderste wimpers voor een direct openend effect. Doop opnieuw voor extra volume en voilà! Hallo lift!

VOLUME GLAMOUR ULTRA VOLUMATEUR MASCARA
Ontdek jouw ultra-snelle ochtendessentieel. Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara biedt direct dubbel volume voor een intensere wimperlook. Geniet van een ultra-snelle applicatie met slechts één laag.
De iconische precisie-tip borstel laadt snel de juiste hoeveelheid formule, waardoor wimpers van wortel tot punt worden bedekt voor natuurlijk gevolumiseerde wimpers, zonder ze te verzwaren.

De ultra-romige formule bevat vitamine E en koffieolie – een hergebruikt ingrediënt dat is geëxtraheerd uit ongebruikte koffiedik – om wimpers te helpen voeden, conditioneren en hydrateren. En toch is er geen compromis wat betreft de sneldrogende snelheid van de mascara.
Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat blijft deze volumineuze mascara zitten zonder te schilferen of uit te lopen. Comfortabel om te dragen, is het ook gemakkelijk te verwijderen zonder dat er wimpers uitvallen. Oogarts-getest, de mascara is geschikt voor gebruikers van contactlenzen.

GLAMOUREUZE STIJL
Bourjois’ Volume Glamour-mascaras hebben een vernieuwde look gekregen die stijl en luxe uitstraalt. De flessen behouden hun klassieke golvende vorm, maar hebben nu een charmante en kenmerkende kraal bovenop de dop – het iconische ‘grain de beauté’ van Bourjois. De verpakking van de Lift & Stretch Mascara is een prachtige koraalkleur met gouden graphics; de Ultra Volumateur Mascara is elegant zwart met een roze dop en opschrift.
Krijg de wimpers waar je naar verlangt met je beste bondgenoten voor de ochtend: Volume Glamour Mascaras van Bourjois.