SAMSØE SAMSØE X GORE-TEX 4.0

By  |  0 Comments

SAMSØE SAMSØE X GORE-TEX 4.0
Na het succes van de eerste 4 capsulecollecties werkt Samsøe Samsøe opnieuw een samenwerking met het merk GORE-TEX merk voor de AW22-collectie. De samenwerking viert vakmanschap, design en algemene weerbestendige functionaliteit. Een aspect dat bij Samsøe hoog in het vaandel staat. 
De collectie
De twee hebben hun krachten gebundeld voor een technisch gefocusseerde serie die de GORE-TEX merkstam waterdichte, winddicht en ademende eigenschappen toepast op Samsøe Samsøe’s Scandinavisch minimalistisch, maar stedelijk design. De integratie van de stoffen voor de herfst- en wintercollectie bestaat uit uit de GORE-TEX ‘Guaranteed to keep you dry’- belofte en en GORE-TEX INFINIUM Windstopper’ producten. Alle GORE-TEX en GORE-TEX INFINIUM stoffen zijn zijn zorgvuldig gekozen voor de juiste mix van prestaties, duurzaamheid voor verschillende situaties en omstandigheden. Met tien nieuwe producten: vijf voor mannen en vijf voor vrouwen.
De samenwerking
Bij GORE-TEX zijn ze erg enthousiast over de voortdurende samenwerking met Samsøe Samsøe en kijken uit naar de 4e samenwerking die op 22 oktober van start gaat. ‘Als je op zoek bent naar minimalistische en stijlvolle, maar toch functionele en duurzame producten, dan is het antwoord de unieke aanpak van Samsøe Samsøe, met high-tech GORE-TEX stoftechnologieën” Linus Hallberg, Marketing Scandinavië, GORE-TEX.
Met de comeback van digitale artiest Yilmaz Sen is de cirkel weer helemaal rond. Sen legde 2 waterdichte en winddichte Gore-tex gecertificeerde elementen in 4 verschillende scenario’s. Aangezien de campagne van vorig seizoen meer Urban was, belicht Samsøe Samsøe dit seizoen de producten in een meer futuristische buitenomgeving om de consistentie van het product te laten zien in alle (extreme) weersomstandigheden mogelijk.

Gitte Wetter, Head of Menswear- Samsøe Samsøe
“Het is echt een eer om onze samenwerking verder te ontwikkelen met GORE-TEX, omdat zij leiders zijn in het leveren van technische oplossingen en materialen voor bovenkleding. Vanuit het oogpunt van ontwerp en productie-oogpunt, is het een stimulerende oefening om de balans te vinden tussen prestaties en klassieke, maar geactualiseerde silhouetten voor het dagelijks leven. Het proces is zo nauwgezet en super detail georiënteerd. We zijn er trots op om ons publiek bovenkleding te presenteren die gemaakt is met de beste geteste en gecertificeerde technische materialen en oplossingen, dankzij de ongelooflijke know-how van het GORE-TEX team” Meme Fagiuoli, Head of Womenswear & Gitte Wetter, Head of Menswear bij Samsøe Samsøe.
De collectie is nu verkrijgbaar in de winkels, op samsoe.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd.