Vaderdag tip!!! MONTBLANC LEGEND INTENSE

By  |  0 Comments

Het verhaal van Montblanc Legend is er één van traditie, passie, kunst en ambacht. De liefde voor edele materialen en voor het streven naar perfectie kan op verschillende manieren worden verteld. De stijl, het materiaal en de orginaliteit maken de man onvergetelijk en een parfum uniek. De introductie van Montblanc’s meest kenmerkende geur LEGEND was de officiële comeback van Montblanc’s geurenportfolio in 2011. Met de nieuwe prestigieuze editie MONTBLANC LEGEND INTENSE introduceert Montblanc een intensere versie van Montblanc LEGEND.

MONTBLANC LEGEND INTENSE is een moderne en tijdloze interpretatie van de LEGEND geur: een meer kruidige, warmere noot met de hedendaagse stijl en de discrete verfijning van Montblanc. MONTBLANC LEGEND INTENSE combineert sterkte en contrast. Deze geur viert de verleidelijke kracht en het charisma van een stijlvolle man met een onvergetelijke handtekening.

De primitieve harmonie van varens wordt geplaagd door een duo van kardemom en pepperwoodÒ geuren; fris, houtachtig en gracieus. Beetje bij beetje wordt deze vibrerende samenstelling verrijkt met ongewone houtsoorten, warm maar droog, vol enthousiasme maar secuur, en wordt de mysterieuze mannelijkheid en sensualiteit weerspiegeld. Gewikkeld in Evernyl, de talismanachtige grondstof van MONTBLANC LEGEND, en samen met de olfactorische kracht van tonkaboon, wordt er een krachtig en tegelijkertijd subtiel briesje toegevoegd aan de creatie.

Het ontwerp van de LEGEND flacon voegt een laatste indruk van kracht en absolute verfijning toe door de flacon een intenser uiterlijk te geven door middel van een metaalachtige, koolzwarte kleur. Het ontwerp is afgewerkt met het beroemde Montblanc embleem, de ster die symbool staat voor de zes glaciale dalen grenzend aan de hoogste berg in Europa, op de dop.

Assortiment

Eau de Toilette 50 ml Natural Spray                  € 54,00

Eau de Toilette 100 ml Natural Spray                 € 78,00

mont blanc

Verkrijgbaarheid

MONTBLANC LEGEND INTENSE is vanaf april 2015 verkrijgbaar bij de Bijenkorf en Douglas.