slechts in twee weken een zichtbaar jongere huid

By  |  0 Comments

Anti-Aging Rapid Response Boosterin

slechts twee weken een zichtbaar jongere huid

 

Bereid uzelf en uw huid voor op La Prairies meest geavanceerde, snelwerkende rimpelvervager ooit. La Prairie introduceert de Anti-Aging Rapid Response Booster: een boost richting rimpelloze schoonheid.

Iedere dag telt in de strijd tegen rimpeltjes. Met de Anti-Aging Rapid Response Booster zult u een hoger niveau van tijdloze schoonheid ervaren in slechts twee weken tijd. Geformuleerd met een doelgericht afgiftesysteem, levert het een nieuwe generatie ingrediënten af exact op de plek waar de huid ze het meest nodig heeft – namelijk de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine – vanaf de eerste dag. In de loop van twee weken lijkt de verschijning van rimpeltjes en lange lijntjes te vervagen waardoor er een grote, zichtbare verandering van de huid merkbaar is.

beauty 3

Aan de ene kant voegen sommige lijntjes karakter toe aan uw gezicht – ze zijn het resultaat van een goed leven. Maar aan de andere kant voegen diepe rimpeltjes niets anders toe dan ouderdom. De producten uit La Prairies Anti-Aging Collection werken met precieze en doelgerichte wetenschap diep in de huid om rimpeltjes bij de bron aan te pakken. Wetende dat 80% van de tekenen van veroudering in de huid worden veroorzaakt door invloeden van buitenaf, hebben onze wetenschappers formules ontwikkeld die ieder aspect van het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes aanpakken. Van het opvullen tot het egaliseren van het huidoppervlak, tot het verzachten van expressielijntjes. Iedere formule bevat telkens een andere doorbraak in antiverouderingstechnologie.

beauty 2

Welkom in een rimpelloze toekomst. Welkom Anti-Aging Rapid Response Booster.

Kijk voor meer informatie op www.laprairie.nl