Bio-Essence V Shape

By  |  0 Comments

Inmiddels weten we dat veel vooruitstrevende cosmeticaproducten in Azië worden geboren. Met de meest natuurlijke achtertuin kan worden geput uit de meest werkbare en exclusieve ingrediënten, kunnen de ontwikkelde producten vaak als trendsetter functioneren in de hedendaagse innovatieve beautyontwikkelingen. Bio-Essence is een merk dat continue in ontwikkeling met de 24 K Bio-Gold Serie en vernieuwde V-Shape producten voor strakkere gezichtscontouren.

Body Wish is sedert 2004 de exclusieve distributeur van dit topmerk op de Nederlandse markt en kan hiermee inspelen op de steeds grotere vraag naar Hoogwaardige Aziatische schoonheidsrituelen en natuurlijke ingredienten.

Bio-Essence onderstreept een effectieve non-invasieve aanpak bij het verkrijgen van een jeugdige, gladde en egale huid. Het ultrageavanceerde merk combineert een eeuwenoude ingrediëntenkennis met de meest nieuwe, wetenschappelijke inzichten. Dit, om op die manier de injectiespuit en het chirurgisch scalpel te voorkomen! Dat we allemaal steeds ouder worden is een feit en met de komst van verbeterde huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten maken het een stuk makkelijker om vandaag de dag op een mooie en natuurlijke manier ouder te worden.

Bio-Essence draagt bij tot een langdurig een jeugdige uitstraling en een mooie huid te behouden!!

De basisingrediënten van alle Bio-Essence producten zijn 100% natuurlijk en niet op dieren getest.

De producten van Bio-Essence worden exclusief op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijfBody Wish uit De Meern. Geïnteresseerden kunnen kijken op de website www.bodywish.nl voor meer informatie.

 

V Shape