Mud&More… het zwarte goud voor een zijdezachte huid.

By  |  0 Comments

mud 4

Ontharing voor hem en haar, voor gezicht, armen, benen, bikinilijn, borst en rug

Effectieve en pijnloze ontharing met een zijdezacht eindresultaat is een must voor elke man en vrouw. Mud&More biedt de perfecte manier van ontharen, vertragen van de haargroei en verzorging van de onthaarde zones. 

In Israël zijn de ontharingsproducten van Mud&More al jaren een groot succes vanwege de unieke samenstelling, de gebruiksvriendelijkheid en het comfort.

De ontwikkeling van de Mud&More productlijn is in de handen van getalenteerde huidspecialisten. Zij kiezen voor de allerbeste, uit de natuur gewonnen, hoogwaardige werkstoffen. Mud&More gaat “back to nature”, naar de natuurlijke ingrediënten, zoals de heilzame modder uit de Dode Zee.

Waarom modder?

Deze substantie wordt ook wel ‘het zwarte goud’ genoemd en bevat een groot aantal essentiële mineralen. Daarbij wordt de Dode Zee modder sinds honderden jaren in tal van beautyproducten verwerkt en zwoer de beeldschone Cleopatra duizenden jaren geleden al bij de heilzame effecten ervan. 

Natuurlijk

Mud&More wordt gedomineerd door natuurlijke ingrediënten, ruikt fris, onthaart perfect, scrubt, hydrateert de huid en zorgt er bovendien voor dat ongewenst haar langer wegblijft en zachter terugkomt.

Naast heilzame modder uit de Dode Zee bevatten de Mud&More hair removal muds natuurlijke bestanddelen waaronder: zink (werkt poriënvernauwend), koper (verzacht de huid), calcium (houdt de huid gezond en stimuleert de celgroei), natrium (werkt in op de bloedcirculatie en zuivert de huid), kamille (een wonderkruid dat de huid kalmeert) en aloë vera (werkt ontstekingsremmend en vertraagt rimpelvorming in de huid).

Perfect voor zijn behaarde huid

Veel mannen hebben beharing op de borst en soms ook op de rug. De Romeinen en Egyptenaren waren vroeger heel ijdel. Het ontharen van hun oksels, borst en rug behoorde destijds tot hun dagelijkse rituelen. Er is een tijd geweest waarin het niet uitmaakte dat je als man behaard was, maar anno 2015 zijn er steeds meer mannen die hun beharing op bepaalde plekken liever willen verwijderen. Ze vinden dat frisser en veel vrouwen vinden heren zonder beharing op borst en rug ook aantrekkelijker.

Mud&More biedt mannen een alternatief voor het harsen van de stugge mannenharen, een pijnloos alternatief dat aangenaam ruikt in tegenstelling tot de onprettig, chemisch ruikende ontharingscrèmes.

Comfort +

Het is een feit dat vrouwen zich zekerder voelen wanneer ze onthaard zijn. Ontharen is een handeling waar vrouwen gemiddeld tijdens hun veertiende levensjaar mee beginnen, maar het is meestal een onprettige klus. Wanneer je je scheert, krijg je er harde stoppeltjes voor terug en als je ontharingscreme gebruikt kan je je irriteren aan de geur. Uiteraard kun je je ook laten waxen, maar die methode is niet geheel pijnloos.

Met de Mud&More ontharingsmethode kun je 24/7 zijdezacht voor de dag komen. Deze manier van ontharen is simpel, veilig en tegelijkertijd verzorgend voor de huid. De mineraalrijke muds hebben bovendien een licht exfoliërende werking. De huid wordt onthaard, verzacht, gehydrateerd en lichtjes gescrubd en dat alles met één huidvriendelijk ontharingsproduct.

Waarom Mud & More?

 • Gemakkelijk in gebruik. Binnen vijf tot zes minuten heb je een haarvrije & zijdezachte huid
 • Voedt de huid en laat de huid glanzen
 • Heeft een licht exfoliërende werking
 • Bevat natuurlijke ingrediënten
 • Haren komen zacht terug
 • Pijnloze methode
 • Na gebruik direct in de zon!
 • Wordt alleen verkocht bij parfumerieën door speciaal getraind personeel
 • Consument krijgt persoonlijk advies bij aanschaf van de producten
 • Heeft een aangename, fruitige geur
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

 

Verkrijgbaar:

Mud&More is verkrijgbaar vanaf april 2015 bij de luxe parfumerie.

Meer informatie over de laatste ontwikkelingen en verkoopadressen is te vinden via www.mudandmore.com