“Koll3kt” Design fashion voor mannen

By  |  0 Comments

nieuw 7

Koll3kt is een Nederlands mannen-merk dat staat voor “Functional Fashion”.

De naam Koll3kt staat voor het verzamelen, waarbij een enkel product op zichzelf uniek word en waarbij de drang ontstaat om meer te ‘verzamelen’.

Vanuit de pay-off ‘Superior Goods’ geloven wij in comfort en gebruiksgemak. Dit hebben wij vertaald naar multifunctionele kleding in stijlvol design met oog voor functionele details, gebruik van hoogwaardige kwaliteiten en innovatie.

Kenmerkend in de ontwerpen zijn de stoere vergrijsde kleuren en de veelzijdige aspecten: technische materialen die ademen en toch water en vuil- werend zijn, zachte kwaliteiten die zorgen voor verfijnde pasvorm en stretch stoffen voor plezierig draagcomfort.

De details maken het design, onze details zie je terug in de functionaliteit. Zo zijn de mouwen van de jassen en blazers licht gebogen ingezet voor meer draagcomfort en hebben diverse jackets met rits(en)- gebruik gemaakt van zwarte ‘Aquaguard’ ritsen i.p.v. metalen ritsen voor een uniek technische uitstraling.

De binnenkant van iedere broek is voorzien van nylon katoenen tape zodat de broek zijn originele pasvorm behoudt en niet uitloopt. Bij de chino’s short en jeans is een zwarte ‘Aquaguard’ rits verwerkt bij de rechter zak, handig voor kleingeld, sleutels of bankpas.

www.koll3kt.com