Jimmy Choo ILLICIT….

By  |  0 Comments

 

Jimmy Choo ILLICIT

Een gedurfde en mysterieuze sfeer wordt gecreëerd voor de vrouw, die het leven met lef tegemoet gaat. Zij houdt van spannende momenten en gaat de uitdaging aan. Iets dat zij altijd al in zich had. ILLICIT.

De naam staat symbool voor een zelfverzekerde vrouw die verantwoordelijkheden neemt en het leven zonder angst tegemoet gaat. Ze is verleidelijk, aantrekkelijk, neemt graag risico’s en is volledig in balans. Ze is een persoonlijkheid met wie rekening moet worden gehouden. In de campagne wordt deze Jimmy Choo vrouw belichaamd door zangeres, model en actrice Sky Ferreira.

jimmy 1

Het verhaal

Met ILLICIT wordt een nieuwe geur toegevoegd aan het Jimmy Choo parfum portfolio. ILLICIT is alles wat een vrouw wil worden en meer. Aantrekkelijk en betoverend, ILLICIT is een instinctief verleidelijke geur. Grenzen worden opgezocht zonder ze te overschrijden. Ze danst tot het weer licht wordt, ze is het hart en de ziel van elk feest en ze leeft in het moment.

“ILLICIT belichaamt de gewaagdheid van de Jimmy Choo vrouw. Ze is verleidelijk, hypnotiserend en geniet van het leven. Sky vertegenwoordigt deze kwaliteiten op een perfecte manier dankzij haar onbevangen persoonlijkheid en omdat ze altijd in is voor plezier.” Sandra Choi, Creatief Directeur Jimmy Choo.

Stoer en provocerend, maar met een onderliggende liefheid. ILLICIT is hypnotiserend en ultiem vrouwelijk. Net als eten van de verboden vrucht maakt dit gouden elixir indruk met een zelfverzekerd en verleidelijk karakter. Zodra ze langsloopt, trekt ze onmiddellijk alle aandacht. ILLICIT speelt in op de zintuigen, plaagt en prikkelt in een werveling van speelse verleiding. Er is geen ruimte om toe te kijken. Met ILLICIT treedt je in de spotlights en de geur laat je hart sneller kloppen.

De geur

ILLICIT is een volledige, unieke en geurige ervaring dankzij troostende gember die flirt met vrouwelijke rozen en verfijnde jasmijn voordat de basis van het parfum wordt onthuld – een gourmand honingamber akkoord. Verweven met een draad van sandelhout om de zoetheid glad te strijken, wordt de drager omhuld door in een zucht van zintuiglijk genot. Met enthousiasme werd ILLICIT gecreëerd door Anne Flipo, die een uniek akkoord wist te ontwikkelen dat met de eerste spray de huid doordringt.

Moeiteloos versmelt het parfum met de huid, en creëert een mystieke sluier. Deze moderne, bloemige geur is stoer genoeg om met leer te dragen en elegant genoeg om te sprayen wanneer je zijde draagt. Oprecht goddelijk. Oprecht ILLICIT.

Top: gember en bittere sinaasappel

Hart: rozen en sambac jasmijn

Basis: honingamber akkoord en sandelhout

De flacon

Krachtig, facetgeslepen en veelzijdig. De kristallen ILLICIT flacon weerspiegelt het architectonische silhouet van een kristallen glas. Dankzij de verhoogde klinknagels rond de onderkant van de flacon glinstert het luxe gouden parfum van binnenuit. De flacon wordt afgesloten met een opvallende, vierkante, zilveren dop. Waardig en eigentijds, de flacon zorgt voor een opvallende vertoning op het dressoir.

jimmy 3

De verpakking

De verpakking is geïnspireerd op de leren kledingstukken met gouden facetten die kenmerkend zijn voor de Jimmy Choo Spring/Summer 2015 collectie. Het roept het glamoureuze gevoel op met een vleugje rebelsheid.

 Jimmy Choo ILLICIT is vanaf september 2015 verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.