JIMMY CHOO INTRODUCEERT EEN NIEUW PARFUM VOOR MANNEN

By  |  0 Comments

Jimmy Choo onthult een nieuwe geur voor mannen barstensvol mannelijkheid, verfijning en met een intensiteit die werkelijk onweerstaanbaar is. Als uitbreiding op het eerste, originele Jimmy Choo parfum, gelanceerd in 2014, biedt JIMMY CHOO MAN INTENSE een rijkere, sensuelere versie van Jimmy Choo man.

Zelfverzekerd, mannelijk en uitdagend, geeft JIMMY CHOO MAN INTENSE de geest perfect weer van de Jimmy Choo man. Hij heeft een duidelijk mannelijke stijl, is geraffineerd maar met een onbevreesde houding. Hij is een sensatiezoeker, leeft voor het moment en heeft een levenslust die vraagt om een gelijkwaardige, onweerstaanbare geur.

HET PARFUM

Met elegante lavendel en patchoeli als uitgangspunt, versterkt JIMMY CHOO MAN INTENSE de sensualiteit van het originele parfum door een accent van zwarte peper en een trio van nieuwe geurnoten toe te voegen die de basis van amber ondersteunen. Honingmeloen voegt een waterige frisheid toe, terwijl Davana essentiële olie zorgt voor een sensuele kwaliteit. Tonkaboon creëert een warm en intens mannelijk randje door de combinatie van amandel en tabak.

“JIMMY CHOO MAN INTENSE behoudt het onderscheidende, mannelijke kenmerk van patchoeli bedekt met sensuele, leerachtige geurnoten voor een diepere intensiteit.” Anne Flipo, IFF.

HET ONTWERP

JIMMY CHOO MAN INTENSE is gevangen in flacon geïnspireerd op de mannelijke functionaliteit van de antieke heupfles. De flacon is donker, gestroomlijnd en in alle opzichten mysterieuzer waarbij zwarte transparante lak wordt gecombineerd met mannelijk staalgrijs. De dop bevat kenmerkende Jimmy Choo details en is gemaakt van bewerkt krokodillenleer en voegt daarmee een luxe accent toe en een vleugje rockchic rebelsheid.

jimmy-2

JIMMY CHOO MAN INTENSE is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.