Alterna Caviar Repairx..herstellende haarproducten

By  |  0 Comments

Alterna Caviar Repairx

Stylen, verven, zon; allemaal schadelijke invloeden die het haar beschadigen. Alterna raadt de Caviar Repairx lijn aan; een revolutie op het gebied van herstellende haarproduct travel set en. Deze klinisch bewezen productlijn gaat het breken van het haar tot 95% tegen, versterkt en verzacht, houdt ‘frizz’ in bedwang en geeft het een Hollywood-proof glans.

alterna

De reeds bestaande reeks bestsellers als de Caviar Repairx Fill & Fix Treatment Masque, de Re-texturizing Protein Cream en de Instant Recovery Shampoo en Conditioner worden uitgebreid met een aantal nieuwe producten:

Caviar Repairx Multi Vitamin Heat Protection Spray

Deze multi-vitamin spray repareert het haar en gaat verdere schade tegen, tevens fungeert de spray als een lichte conditioner zonder het haar te verzwaren. Heat protection wordt geboden voor zowel UV stralen als verhitte styling tools. Key ingrediënten en technologieën als Vitamine A, C en E verzorgen het haar, Color Hold houdt de kleur vast, Seasilk blaast het haar nieuw leven in en Age-control Complex gaat natuurlijke en chemische stralingen tegen.

Caviar Repairx Lengthening Hair & Scalp Elixir

Er zijn twee factoren die meedragen aan lang, sterk, prachtig haar; het tegen gaan van breken en de gezondheid van de hoofdhuid. Deze elixir helpt lange lokken te behouden door de hoofdhuid te verzorgen en het haar te hydrateren wat breken tegengaat. Na 2 weken de elixir te hebben gebruikt had 94% van de vrouwen langer en sterker ogend haar! Naast, Age-control Complex, Color Hold, Seasilk en Enzymetherapy bevat het product ook een versterkend proteïne, die iedere haarstreng afzonderlijk versterkt.

caviar 3

Al deze wonderproducten zijn ook in travel set verkrijgbaar, perfect voor op vakantie of als power boost voor je haar!

 

www.alternahaircare.com