Sensationeel Nagelnieuws

By  |  0 Comments

Voor professionele gelnagellak hoef je niet meer naar de nagelstudio. Met SensatioNail ben jij je eigen nagelstyliste.

Sensationele claims

SensatioNail belooft twee weken lang perfect gelakte, hoogglanzende nagels, zonder beschadigingen. Te mooi om waar te zijn? Niet dus, want SensatioNail is de eerste professionele kit, waarmee je zelf gelnagellak kunt aanbrengen. De claims zijn ronduit sensationeel: langdurig gelakte nagels, snel aan te brengen, makkelijk in gebruik en veilig voor je nagels.

 

Doe-het-zelf

Snel drogende nagellak, shockproof lak, nagellak in alle kleuren van de regenboog, french manicure, nailsstickers, hippe nageldecoraties, je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Maar één ding ontbrak tot nu toe in het uitgebreide scala aan nagelproducten: professionele gelnagellak die je zelf aanbrengt. De introductie van SensatioNail is dan ook met recht een sensatie. De Starter Kit bevat alles wat je nodig hebt voor tien keer professionele gelnagels, zoals een LED lamp, Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Top Coat en Color Gel Polish.

Veilig en Snel

SensatioNail tast je nagels niet aan enhet aanbrengen is een fluitje van een cent. De Gel Base & Top Coat heeft slechts 30 seconden nodig om uit te harden onder de LED lamp. De Color Gel Polish laat je 60 seconden onder de lamp uitharden. Daarna ben je minimaal twee weken lang verzekerd van schitterende nagels!

 

Aanbrengen van gelnagellak

nail 1

De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Etos. Alle verkooppunten zij te vinden op www.sensationailverkooppunten.nl