LINJA introduceert de stijlvolle hoge hak die wél comfortabel loopt

By  |  0 Comments

Het nieuwe internationale schoenenmerk LINJA is onder grote belangstelling in Amsterdam gelanceerd.

In samenwerking met een team van designers, schoenspecialisten -waaronder een orthopedisch schoenmaker- en een testgroep van vrouwen heeft LINJA de ideale high heel ontwikkeld: een zwarte pump, die onzichtbaar comfort combineert met het mooiste leer en echt Italiaans vakmanschap.                                                                                   LINJA is alleen online te verkrijgen en in geselecteerde kwaliteitsmodezaken te ervaren en te passen.

linja

Schoenen met een missie

De missie van LINJA: via een tijdloos klassieke pump -op het hoogste kwaliteitsniveau- de basis zijn van de schoenencollectie van ‘women on the move’. Wereldwijd. Met andere woorden: de little black dress van de schoenen. Hierom wordt in de beginfase gefocust op één model; één kleur, gemaakt van het beste leer. De schoenen worden in Italië door een aantal vooraanstaande schoenmakers met de hand vervaardigd. Door het comfort is de pump een high heel voor elk moment.

Met liefde voor elk detail biedt LINJA daarnaast een voor de schoenenwereld ongebruikelijke verpakking –de LINJA Gallery- die het gevoel van ‘een cadeau voor jezelf’ versterkt.

LINJA zal spoedig naar andere steden en landen uitbreiden.

De LINJA 500

De eerste 500 vrouwen die LINJA ‘omarmen’ worden extra gewaardeerd in deze voor LINJA belangrijke fase. Deze vrouwen zullen -circa 5 weken na bestelling- naast een korting, een genummerd LINJA paar ontvangen. Een echt collectors item. Deze voorhoede van LINJA vrouwen wordt de ‘LINJA 500’ genoemd, met een knipoog naar andere ‘voorhoedes’. De speciale LINJA 500 editie is uiterlijk tot 30 september 2015 te bestellen of zoveel eerder als deze uitverkocht is.

linja 3

Kwaliteit door innovatieve samenwerking

LINJA heeft een unieke samenwerking geïnitieerd tussen product designer Seroj de Graaf, een orthopedisch schoenmaker en enkele van de beste schoenmakers in Italië. Voor LINJA ging hij, samen met founder Bianca Blom, de uitdaging aan om onzichtbaar comfort met de hoogste eisen aan design en stijl te combineren.

Vanaf vandaag is LINJA online verkrijgbaar en te ervaren via geselecteerde kwaliteitsmodezaken voor een adviesretailprijs van EUR 379,-.