De Big Cats Collection van TOMS en National Geographic

By  |  0 Comments

TOMS is trots op de samenwerking met National Geographic en steunt het belangrijke non-profitwerk van deze organisatie met de Big Cats Collection. Grote katachtigen in het wild verdwijnen in alarmerend tempo. Met onze unieke Big Cats Collection vestigen we de aandacht op de noodzaak deze majestueuze dieren de komende generaties blijvend te beschermen.

toms 6 toms 7

De speciale lijn van TOMS en National Geographic Cats Collection bevat schoenen, zonnebrillen en een rugtas geïnspireerd door het National Geographic’s Big Cats Initiative.

toms 3 toms 8 toms 12

In het design van de producten uit de Big Cats Collection zie je zowel elementen terug die verwijzen naar de grote katachtigen als prachtige foto’s uit de beeldbank van National Geographic.

Je vindt de Big Cats Collection van TOMS en National Geographic vanaf 15 september 2015 in de TOMS winkels en op www.shoptoms.nl

 

toms 1

Over TOMS
In 2006 ontmoette TOMS’ oprichter Blake Mycoskie in een dorp in Argentinië een aantal kinderen en ontdekte dat zij geen goede schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om hen te kunnen helpen, richtte hij TOMS Shoes op, een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat wordt verkocht een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. One for One™.
Toen hij zich realiseerde dat One for One andere wereldwijde behoeften zou kunnen dienen, lanceerde Blake TOMS Eyewear in 2011. Bij de aankoop van elke zonnebril of montuur, helpt TOMS bij het herstellen van het gezichtsvermogen van een persoon in nood. In 2014 werd TOMS Roasting Co. gelanceerd. Voor elke zak premium koffie die je koopt, levert TOMS schoon water aan kwetsbare gemeenschappen.
De meest recente TOMS actie is de TOMS tassencollectie, die begin 2015 werd gelanceerd en zorgt voor een veilige geboorte voor moeder en baby in nood middels het trainen van bekwame vroedvrouwen en het leveren van geboorte kits.
Bij TOMS gaat het om het verbeteren van levens. Wij identificeren wereldwijde behoeften en creëren producten die deze behoeften tegemoet komen. Met dit eenvoudige idee zijn wij meer dan alleen een bedrijf – wij zijn een beweging die voortdurend evolueert.