Clarins genereus en verantwoordelijk.

By  |  0 Comments

Geniet van het creëren van een make-up look, van klassieke elegantie tot feestelijk chic!

The Essentials Eye Make-Up Palette bevat tien prachtige oogschaduwtinten in een variatie van matte en satijntinten.  Met deze ecologisch ontworpen verpakking, verhoog je de schoonheid van je ogen. Daarnaast houdt Clarins met deze verpakking rekening met mens en natuur, want Clarins kiest voor verantwoorde schoonheid. 

Kleuren van het seizoen.

clarins 1 

Deze 10 prachtige oogschaduwtinten van The EssentialsEye Make-Up Palette maken dit make-up palette tot dé must-have voor deze tijd van het jaar.

Alles voor je ogen 

10 oogschaduwtinten met planten en minerale extracten. 

Clarins Research maakt gebruik van de kracht van de natuur, wat zorgt voor voedende voordelen en een gevoel van ultiem comfort.

Voor de matte kleuren met een muskus rozenoli

Voor de satijnkleuren met een witte moerasbloem.

calrins 3

 

Verander je kleur, verander je stijl! 

Meng diverse oogschaduwtinten heel gemakkelijk met elkaar voor een super feestelijke look of gebruik één kleur, gedurende de dag. De Clarins Make-Up Artists kwamen met 3 verschillende looks voor jou: van heel naturel tot een geraffineerde ‘smoky eyes’ look die gegarandeerd veel aandacht trekt.

 

NATUR A L LOOK

Voor een naturelle look: Breng oogschaduw nr. 1 aan tot de top van het ooglid en oogschaduw nr. 6 langs de onderste en bovenste wimperlijn.

clarins 4

FEESTELIJKE LOOK

Voor oogverblindende ogen met een ’touch of gold’:Breng oogschaduw nr. 4 aan over het gehele bovenste ooglid en oogschaduw nr. 9 langs de bovenste en onderste wimperlijn als een eyeliner.

clarins 5

SMOKEY EYES

Voor intense smokey eyes:Breng oogschaduw nr. 3 aan op de oogleden als een basis oogschaduw,breng daarna oogschaduw nr. 6 aan op het bovenste ooglid. Versterk de bovenste en de onderste wimperlijn met oogschaduw nr. 9 en vervaag de kleur.

clarins 6

 

Geef een geschenk van verantwoorde schoonheid. 

Clarins zet zich in voor verantwoorde schoonheid. Voortdurend wordt gekeken hoe de impact op het milieu beperkt kan worden en hoe de biodiversiteit beschermd kan worden. 

Eco-Design

Een make-up palette dat het milieu respecteert… Het materiaal dat is gebruikt om dit palette te maken is zorgvuldig geselecteerd volgens de ecologisch verantwoorde richtlijnen van Clarins, om het volume van producten te verminderen in verband met de effecten op hetmilieu.

  • De dubbelzijdige borstel is gemaakt van materiaal dat voldoet aan duurzame criteria: Berkhout afkomstig uit duurzame bossen, aluminium uit gerecyclede bronnen en het natuurlijke pony haar is verzameld op een manier die het welzijn van dieren respecteert… En zo opnieuw te gebruiken is!
  • De buitenkant van het palette kan verwijderd worden zodat het omgetoverd kan worden tot een mooi etui voor pennen en potloden.

Belofte

Clarins en Pur Projet werken samen aan een herbebossingsproject met als doel het behouden van de tradities van de plaatselijke bevolking, het voortbestaan en bevorderen van zelfredzaamheid onder de inheemse gemeenschappen in het Amazonegebied. Er zijn sinds 2013, 15000 bomen geplant (voor medicinaal of cosmetisch gebruik) wat heeft meegeholpen aan het herleven van de Kuntanawa cultuur.

In 2015 is Clarins zich blijven inzetten voor het Amazonegebied van Brazilië. Dit keer met de Ashaninka Indianen, waarvan de gemeenschap 1200 leden telt, verdeeld over vier gebieden. Net als hun Kuntanawa buren, zijn zij zeer bedreven in het creëren van ceremoniële make-up met behulp van het rode pigment urucum (achiote), gevonden in het Amazonegebied.

clarins 7

De opbrengst van elk palette helpt bij de financiering van het “Povos da Floresta” herbebossingsproject, dat wordt ondersteund door Clarins. Het doel is om in 2015, 7000 fruitbomen te planten om de Ashaninka Indianen te helpen met het behouden van hun cultuur en onafhankelijkheid.

Bezoek onze website www.clarins.com nadat je “The Essentials” palette hebt gekocht. Gebruik de “Plant een boom” code, afgedrukt op de verpakking van het product. Hiermee kun je virtueel een boom planten op het grondgebied van de Ashaninka’s en ontvang je een persoonlijk certificaat in je mail.

www.clarins.com

 

Exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf vanaf november 2015.

Verkoopadviesprijs: € 53,00