Return to Sender : producten met een goed verhaal

By  |  0 Comments

Zaterdag 17 oktober was het zover, op Wereld Armoededag opende Return to Sender haar eerste eigen winkel in Amsterdam. Een goede dag om aandacht te vragen voor eerlijke producten, waarbij een eerlijk bedrag is betaald aan de maker ervan. Dat is namelijk waar Return to Sender voor staat.

return h return m return n return y return r

Return to Sender verkoopt unieke producten die met liefde voor traditie en ambacht zijn gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. Dit doen we online, in onze eigen winkel in Amsterdam en bij te gekke retailers in Nederland. Ook verzorgen we de mooiste geschenken voor bedrijven. We geloven dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de bestrijding van armoede.

return3 return 2

Dit gelukskistje zit vol met mooie kleine symbolische producten uit de verschillende landen waar Return to Sender werkt. Je kan het kistje een persoonlijke touch geven door het zelf in te richten en als je het leuk vindt aan te vullen met een foto of een ander persoonlijk detail. Alles wat je in het kistje vindt heeft een eigen bijzonder verhaal

De organisatie

Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman, Tessa Vos en Maarten van Huijstee. De dagelijkse organisatie van Return to Sender wordt geleid door Janneke Monkhorst. De organisatie is bewust klein gehouden, waar mogelijk worden partnerships aangegaan met partijen die samen kunnen werken aan het bereiken van de doelstelling.

return 5

Neem hier een kijkje op de webshop van Return to Sender

RETURN TO SENDER STORE:                                                                                                                                             Westergasfabriek Pazzanistraat 11                                                                                                                                            1014 DB Amsterdam                                                                                                                                                             Netherlands