Altijd al eens willen slapen in een Boomhut .. Het kan nu in Leeuwarden!!

By  |  0 Comments

Boomhut de Uil is een zogeheten hotelpod, De Hotelpod is en zelfstandige verblijfsruimte, vergelijkbaar met een hotelkamer.

Het is uitstekend geïsoleerd en voorzien van een overdekte veranda, twin-beds, elektrische verwarming, sanitair (douche, wastafel, toilet) en een pantry.

De meer dan 6 meter lange boomhut beschikt ook over een televisie met drie zenders; NPO 1,2 en 3. Er is een parkeerplaats naast de boomhut.

de uil10

Voor de gasten is er een speciaal 3-daags arrangement samengesteld zodat u kunt genieten van de prachtige historische stad Leeuwarden,

Het arrangement bestaat uit:

– 2 x overnachting in de Boomhut

– 2 x ontbijt. Elke ochtend serveren wij om 09:00 uur verse broodjes, Fries suikerbrood, eieren en de lokale krant.

– 1 x 3-gangen diner in Hotel Post-Plaza

– routekaart van Leeuwarden

– Welkom in Leeuwarden Magazine, met leuke tips

– gebruik van de wellness in Hotel Post-Plaza, incl. sauna, Turks Stoombad en jacuzzi

– gebruik koffie- en thee faciliteiten

Prijzen:

€ 147,50 per persoon, voor 2 nachten inclusief overnachting, ontbijt en 1 x diner.

Gasten vinden op slechts 400 meter van de boomhut het Fries Museum en het winkelcentrum bevindt zich op 5 minuten lopen.
Het ontbijt kan worden genuttigd in Grand Hotel Post-Plaza, op slechts 300 meter van de boomhut. Het ontbijt kan bij de boomhut worden bezorgd in een picknickmand.
Het Grand Hotel Post-Plaza beschikt over een 24-uursreceptie. De sleutel voor de boomhut dient bij de receptie te worden opgehaald. Het Grand Hotel Post-Plaza ligt op Tweebaksmarkt 27 in Leeuwarden.

klik hier voor meer info over Boomhut de Uil