“City of Sails” officiële kledingleverancier SAIL Amsterdam 2015

By  |  0 Comments

SAIL is met “City of Sails” een exclusieve samenwerking aangegaan voor de gehele kledinglijn van SAIL Amsterdam 2015. De speciale SAIL-collectie van dit kledingmerk zal vanaf mei verkrijgbaar zijn in zo’n 80 verschillende winkels door heel Nederland. Daarnaast zal de SAIL-kleding vanaf dat moment ook via www.sail.nl te bestellen zijn.

sail 04 sail 02 sail 05

De officiële kledinglijn van SAIL Amsterdam 2015 is nu te koop op het Centraal Station van Amsterdam. City of Sails, die de kledinglijn voor haar rekening neemt, heeft daar voor de maanden juli en augustus een pop-up store geopend.

De pop-up store bevindt zich in de nieuwe IJ-hal terminal van Amsterdam Centraal Station. In de store wordt de volledige SAIL-collectie verkocht, bestaande uit jassen, truien, shirts, shorts, caps, tassen en nog veel meer. In de openingsweek zullen er bovendien speciale kortingsacties zijn. De winkel heeft een centrale plek en ligt bovendien op de looproute naar de Oranje Oceaan van SAIL Amsterdam 2015.

city of 1

De collectie van “City of Sails” bestaat uit jassen, truien, polo’s, shirts en caps in herkenbare SAIL-stijl. Deze is doorgevoerd in een speciale dames-, heren- en kindercollectie.

city of 2

klik hier voor de gehele collectie