Eyewear trend 2015 “Transparant”

By  |  0 Comments

Eyewear trend – Transparant

Transparante fashion items mogen deze zomer volop gedragen worden. See through materialen zien we dan ook veelvuldig terug in kleding, sieraden, tassen en schoenen. Toonaangevende merken laten deze trend ook terugkomen in de eyewear en combineren de transparante monturen vaak met opvallende spiegelglazen. Ideaal om een festivallook af te maken, maar ook perfect om een casual outfit een extra touch te geven.

Emporio Armani

Emporio Armani heeft een aantal modellen in de collectie waarbij een ronde vorm gecombineerd wordt met transparante details. Het ene model is qua vorm zeer opvallend en komt direct van de catwalk. Het andere model is klassiek rond en verkrijgbaar in moderne kleuren gecombineerd met spiegelglazen.

bril 1 Emporio

Oakley

Oakley werkt graag met transparante materialen in hun lifestyle brillen. De nieuwste Frogskins modellen zijn geheel doorzichtig met opvallende spiegelglazen. Sportieve brillen met een zeer fashionable uitstraling.

oakley 1 oakley 2

Ray-Ban

De ultra lichte en transparante modellen uit de Ray-Ban Tech lijn zijn vervaardigd uit nylon en 100% titanium. De klassieke Wayfarer en Aviator modellen zijn in deze bijzondere combinatie van materialen uitgevoerd. De modellen zijn verkrijgbaar met blauwe, groene en oranje spiegelglazen.

ray ban 1 ray ban 2

Vogue eyewear

Vogue Eyewear heeft meerdere spectaculair ogende transparante brillen. Bij het ene model wordt gebruik gemaakt van lichte, doorschijnende kleuren met een matte finish. Het andere model heeft een ronde vorm en is geheel see through.

voque 2 voque