TOMS Animal Initiative x Oceana

By  |  0 Comments

toms9Schildpadden helpen al miljoenen jaren de oceaan gezond te houden en economieën in kuststreken te versterken. TOMS is heel blij de samenwerking met Oceana aan te gaan om onze grootste zeevrienden te bedanken voor hun ecologische bijdrage en Oceana voor hun werk om ze te beschermen. Je vindt de Sea Turtle Collection van TOMS en Oceana in de TOMS Store Amsterdam, bij geselecteerde winkeliers en op www.shopTOMS.nl.

WAT

TOMS ondersteunt Oceana met de TOMS en Oceana Sea Turtle Collection om te helpen bij de bescherming van zeedieren zoals schildpadden.

toms1 toms12

HOE

Voor elk paar schoenen uit de TOMS x Oceana Sea FPO Turtle-collectie zal TOMS €5 aan Oceana doneren om zeedieren zoals zeeschildpadden te helpen beschermen. Zoals altijd geeft TOMS voor elk paar schoenen dat je koopt, één paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. One for One.

toms7 toms9 toms10

OVER OCEANA

Oceana is de grootste internationale belangenorganisatie die uitsluitend pleit voor de bescherming van de oceanen wereldwijd. Oceana boekt beleidsoverwinningen voor de oceanen met op de wetenschap gebaseerde campagnes. Oceana heeft sinds 2001 meer dan 1,2 miljoen vierkante mijl (3,1 miljoen km2) oceaan en daarmee oneindig veel zeeschildpadden, haaien, dolfijnen en andere zeedieren beschermd. Oceana heeft al meer dan 600.000 aanhangers. Oceana heeft kantoren in Noord-, Zuid- en Midden-Amerika, Azië en Europa. Kijk op www.oceana.org voor meer informatie.