Wireless Dutch design lamp haalt binnen dag 60% crowdfunding doel

By  |  0 Comments

Innovative Brands brengt Lucis Wireless Lamp op de markt

Het Nederlandse bedrijf Innovative Brands heeft binnen een dag meer dan 60% van het crowdfunding doel op Indiegogo behaald voor de Lucis Wireless Lamp.

Lucis is de eerste draadloze en mobiele LED lamp van hoge kwaliteit, met een brandtijd tot 80 uur en met meer dan 16 miljoen kleuren hoogwaardig LED-licht is de lamp perfect voor binnen- en buitengebruik.

Voormalig ontwerper van Spyker Cars Simon Koop staat aan de wieg van Lucis. Met een internationale crowdfunding campagne op Indiegogo wil Innovative Brands de lamp in productie brengen.

Lucis laat je spelen met licht

Licht is essentieel in ons leven. Licht bepaalt de sfeer om ons heen en zelfs hoe we ons voelen. Met het slimme en vernieuwende design van Lucis kun je gemakkelijk zelf deze sfeer bepalen. Lucis is met vier touch sensoren eenvoudig te bedienen om het licht te dimmen, juist feller te zetten en kent lava-, candle of torch-modes.

lucis 3 lucis

Na vier uur opladen is Lucis tot 80 uur te gebruiken en daarom de ideale lamp voor in huis of de tuin. Tijdens een romantisch diner, een boottocht of een zomeravond op het strand; met Lucis speel je met licht, waar je ook bent.

Lucis Early Birds krijgen lamp voor slecht $ 39,- Indiegogo is een internationaal crowdfunding platform, waar bedrijven, designers, musici, filmmakers en anderen ideeën kunnen pitchen aan de wereld. Men kan het project steunen in verschillende stappen, perks genaam. Op Indiegogo is het al mogelijk Lucis te steunen vanaf $ 4,-. Vroege vogels hebben extra voordeel, Lucis is beperkt verkrijgbaar voor $ 39,-.