Heren opgelet!! Van Gils komt met ‘The New Wetsuit’ 2.0

By  |  0 Comments

“Kleren maken de man” is al een oud gezegde maar is zeker helemaal waar en van deze tijd.

Je kleding is een onderdeel van wie je bent, ik zie het als een onderdeel van personal branding.

Als Fashion Master kom ik graag goed en verzorgd voor de dag. Ik ben voor mijn werk heel veel onderweg naar verschillende soorten klanten formeel en informeel ik houd er in de ochtend zeker rekening mee van wat ik aan zal trekken . Ook kijk ik naar de weersverwachting van de dag dit doe dit zeker in deze tijd van het jaar waarbij het weer zomaar kan omslaan. Je wilt er aan het einde van de dag ook nog verzorgd uitzien en niet als het halverwege de dag gaat regenen je kleding er uitziet als een vuilniszak.

Het Nederlandse Mannenmodemerk Van Gils komt met de passende oplossing de “wetsuit” een pak specifiek gemaakt voor het Nederlandse weer. Perfect voor die zonnige dagen waarop een jas overbodig lijkt, maar zich dan plotseling een bui aandient.

De wetsuits is een ‘performance suits’, wat betekent dat degene die het pak draagt, zich daar op de meest makkelijk wijze in kan voort bewegen. De Wetsuits heten zo omdat ze water-repellent zijn en dit dus het enige pak is dat tegen regen kan.  Nooit meer stress omdat het nat wordt en je bang bent nu je mooie pak te verpesten!

van gils

Het pak is gemaakt van 100% zuiver scheerwol wat de mooie eigenschap heeft om in de winter warm aan te voelen in de zomer een verkoelende werking heeft.

In 2014 heeft het pak zich tijdens de WK in Brazilië al bewezen daar waar Van Gils de officiële supplier is van het Nederlands elftal.

Dit najaar zijn er enkele nieuwe fits verschenen en biedt Van Gils nu ook een slankere fit naast de standaard relaxed, tailored fit. De Zenar is een shaped fit, slanker en jonger qua pasvorm en hoger opgesneden bij de mouw inzet. Ook de broeken zijn slanker gesneden. In pinstripe blue of zwart of grijs

 

 

Ga voor meer info over deze nieuwe Wetsuit naar de website van Van Gils

Of laat je betoveren in een van de Van Gils winkels. Kijk hier voor de verschillende verkooppunten