MOAM voor HEMA is terug

By  |  0 Comments

Na het succes van de eerste editie, is MOAM voor HEMA terug met een nieuwe collectie voor de feestdagen. De 14-delige collectie is ontworpen door een nieuw MOAM-collectief bestaande uit drie jonge, getalenteerde designers. Het is een stijlvolle en comfortabele collectie voor de Nederlandse vrouw. De items zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 8 december 2015 door heel Nederland én online op hema.nl.

De drie getalenteerde designers van MOAM hebben honderden vrouwen geïnterviewd naar aanleiding van deze collectie; niet alleen de pasvorm kwam ter sprake, maar ook favoriete kledingstukken, kleuren en materialen. Dat was het startpunt, waarna de designers volledige creatieve vrijheid hebben gekregen. Het resultaat is een stijlvolle, comfortabele en betaalbare collectie geworden met verschillende modieuze en betaalbare designs om eindeloos mee te combineren. Het kleurpalet is fris en tegelijkertijd vertrouwd met zwart, roestrood en zalmroze, aangevuld met een glitter voor een extra feestelijk gevoeld. De designers hebben hun eigen kant mogen ontwikkelen voor een feestjurk en een eigen abstracte print die te zien is in de top, de rok én de panty. Ook bevat de collectie een driedelig, soepel pak, een oversized glitter vest en een unieke ketting.

Uiteraard is er ook een opvolger voor het welbekende rookworsten t-shirt gevonden; dé foute kersttrui van 2016. Een zwarte, oversized trui met een enorme, ingebreide rookworst. Wederom in gelimiteerde oplage en dus de musthave voor aankomende wintermaanden.

Feestdagencollectie vanaf 8 december verkrijgbaar