“Winter hair needs care!”

By  |  0 Comments

De winter maakt het je haar niet makkelijk en heeft hierdoor wat extra verzorging nodig in deze gure maanden. De kou zorgt ervoor dat je haar statisch en droog wordt terwijl regen of sneeuw je coupe simpelweg verpest. Wat doen we hier tegen? Het antwoord geeft Alterna: het is tijd voor een intensief masker! Zonder parabenen of sulfaat maar vol met heerlijkheden voor ieders haar.

Alterna Haircare biedt vijf verschillende maskers:

TEN Perfect Blend Masque

Deze ultra geconcentreerde behandeling zorgt supersnel voor herstelling van het haar. Ter ere van Alterna’s 10 jarig bestaan verrijkt met 10 bijzondere ingrediënten als witte truffel en grape seed oil zorgen voor een complete re-boost van je haar. Meet the science of ten.

rehab1 rehab

Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Masque

Deze intensieve behandeling laat het haar zacht als zijde achter. Verrijkt met Alterna’s Age-Control complex wat zorgt voor een jeugdige revival van het haar.

Caviar Anti-Aging Repair Fill & Fix Treatment Masque

Geen haar blijft onbehandeld met deze herstellende behandeling. Van de wortel tot de punt wordt het haar behandeld en terug gebracht naar haar gezonde staat.

rehab3 rehab2

Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque

Wild, ontembaar haar wordt tot de orde geroepen met hulp van ingrediënten als Bamboo extract, organic Kendi oil en Vitamine E

Rehab Deep Hydration Masque

Voedt gekleurd haar op intenste wijze, laat het zijdezacht achter en beschermt tevens tegen UV schade.

http://www.alternahair.nl