La Mer introduceert “Genaissance De La Mer”

By  |  0 Comments

Met behulp van de pure, ultieme en sterk geconcentreerde Crystal Miracle Broth… draait dit nieuwe serum keer op keer de tijd terug. Dankzij de buitengewoon krachtige en snelle werking ziet de huid er weer als nieuw uit.

La Mer introduceert een buitengewone huidverzorging die gebaseerd is op de zee en een nimmer aflatende zoektocht naar perfectie. Een wonderlijke ontdekking is het begin van een ware transformatie, die veroudering omzet in eeuwige jeugd. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, de huid wordt zichtbaar gladder, het collageen en de elastine krijgen een boost, de poriën worden fijner en de natuurlijk weerstand van de huid wordt verstrekt.

De verpakking is een feestje: de champagnekleurige flacon werd speciaal ontworpen voor deze waardevolle formule en is geïnspireerd op de warme kleur van het Crystal Miracle Broth-elixer. De flacon onthult het serum via een kleine kijkopening terwijl het elegante pipet elke druppel van het serum zorgvuldig vrijgeeft, als een keldermeester die zijn wijn uit het vat tapt om te proeven.

Dit bijzondere product is te koop vanaf december 2015 in een beperkte oplage voor € 530,- (30 ml).

La Mer is o.a. te koop bij Douglas.nl

la mer 6