Schoenen om op te (vr)eten of toch niet???

By  |  0 Comments

Iets zoets in je schoen of een zoete schoen wat wil jij?? Dit moeten de eigenaren van Shoe Bakery gedacht hebben. De Shoe Bakery is een Amerikaanse webshop dat unieke en met de hand beschilderde schoenen verkoopt. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door ijsjes, taarten, donuts en andere zoete gebakjes.

shoe 10 shoe 11 shoe 12

Het is ook mogelijk om om customized schoenen te laten maken bij Shoe Bakery geen enkel paar is dus hetzelfde. Je kan dit bijvoorbeeld doen voor je trouwerij of als je kind is geboren..weer eens iets anders dan roze of blauwe muisjes op een beschuit. Je vind verschillende voorbeelden op de site van de Shoe Bakery.

shoe 15 shoe 14 shoe 13

De schoenen kosten tussen de $ 200,00 en $ 400,00 maar er zijn ook al ballerina’s vanaf $ 70,00 en zijn te koop via de site. Voor het bestellen van een paar customized schoenen moet je rekening houden met wachttijd van ongeveer 3 tot 6 weken om het ontwerp te realiseren en je bestelling te verzenden.

shoe shoe ba

Er word wereldwijd verzonden. De verzendkosten voor Nederland zijn $ 20,00 en je betaalt je bestelling betalen via Paypal.

Neem ook eens een kijkje op de site van de Shoe Bakery en laat je verassen door al deze zoetigheden. Het is ook mogelijk om de Shoe Bakery te volgen via facebook en Instagram.

www.shoebakery.com