Luxe limited edition Birkenstock Muff

By  |  0 Comments

Design gespen in sterling zilver

Patrik Muff, de Zwitserse designer van exclusieve juwelen, heeft voor Birkenstock een tweetal zeer bijzondere gespen ontworpen in puur sterling zilver (gehalte 925) en wel in de vorm van een anker en van een zeemansknoop. Ze zijn stuk voor stuk handgemaakt en dus uniek en zijn de eyecatcher van de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige Birkenstock-slippers ooit.

gesp

Het bovenwerk is vervaardigd van luxe, door en door geverfd en geolied volnerf leder, het om zijn comfort vermaarde kurken voetbed is bekleed met het zachtst denkbare leer en de loopzool biedt optimale grip op elke ondergrond. Voor een superieure navylook zorgt het contrast tussen de marineblauwe uppers, het witte leer van het voetbed en de eveneens hagelwitte zool.

bir 7

Voor vrouwen zijn er drie varianten, voor mannen twee. Elk paar is verpakt in een luxe doos met reiszak. Deze high end artikelen zijn in een sterk gelimiteerd oplage bij slechts drie winkels in Nederland verkrijgbaar, namelijk bij Funkiehouse (Den Haag en Rotterdam) en SPRMRKT (Amsterdam). De prijzen beginnen bij 499 euro en de verkoop start op 31 oktober 2015.

bir 5

De juwelen van Patrik Muff – die ook al in 2013 succesvol met Birkenstock samenwerkte – zijn uitsluitend te koop in exclusieve partner stores en kunstgalerieën wereldwijd. Zie ook www.Birkenstock.com/patrik-muff