Polar A360 Fitness tracker met hartslagmeting via de pols

By  |  0 Comments

Dit waterdichte horloge is de eerste in zijn soort met een ingebouwde hartslagmeter, persoonlijke trainingsbegeleiding van Polar en 24/7 activiteitsmeting. Hij heeft zelfs smartwatch functies, zoals smart notifications en een kleuren touch screen.

Hartslagmeting via de pols

Trainen op hartslag is nu nog gemakkelijker geworden: je doet je horloge iets strakker om je pols en bent klaar voor je training. Je sport altijd op de juiste intensiteit en je krijgt begeleiding om je optimale conditie en je doelen te bereiken.

polar1 polar polar2

24/7 activiteitsmeting

Je activiteit wordt 24/7 gevolgd en je krijgt praktische tips om je persoonlijke, dagelijkse doel te behalen.

Smart notifications met trilsignaal

Verbind je A360 met je smartphone om inkomende oproepen en meldingen te ontvangen en blijf op de hoogte. (now available for iOS, Android support coming by the end of November 2015)

Stappen en afstand

Door je stappen te tellen, wordt de afstand berekend die je hebt afgelegd.

Smart Calories

Ondek hoeveel calorieën je exact verbrand hebt. De calorieën die je verbrandt, worden berekend door je persoonlijke gegevens (gewicht, lengte, leeftijd en geslacht) te combineren met de resultaten van je dagelijkse activiteiten en hartslagtrainingen.

polar 5

Slaap

Registreert automatisch hoe lang je slaapt en hoe kwalitatief je slaap is. Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow app en webservice en ontdek meer over je slaapgewoonten.

Verwisselbare polsband voor A360

Stem de Polar A360 af op je persoonlijke stijl, stemming of outfit met een bijpassende kleur. Je kunt kiezen uit wit, zwart, roze, blauw en groen. Vanaf januari 2016 zijn de verwisselbare polsbanden in alle kleuren en maten verkrijgbaar.

polar6

De nieuwe Polar A360 fitness tracker is te koop voor 199,95

polar 7

www.polar.com/nl