RADICAL voor de zelfverzekerde man

By  |  0 Comments

RADICAL

is een internationaal en edgy fashion label voor mannen, opgericht in 2011. Oorspronkelijk lag de focus op T-shirts maar de laatste jaren heeft het label ook jeans, sweats, accessoires en een eigenzinnige schoenencollectie ontwikkeld.                                                                                                                                                      De missie is om een lifestyle te creëren in de wereld van mensen die zich durven te onderscheiden van de massa:

BERADICAL.

RADICAL biedt kleding en schoenen voor mannen. Goede kwaliteit staat hier hoog in het vaandel.  Het team streeft naar excellentie van de producten en probeert altijd de beste te zijn in wat het doet.

Vernieuwing en het snel oppakken van trends zijn de drives. Eigenwijs zijn maar tegelijkertijd goed luisteren naar wat de zelfverzekerde man van nu wil is heel belangrijk.                                                                                                                                                                                                                                                             Verzorgde, mannelijke en tegelijkertijd ruige items met kenmerkende en onderscheidende details spelen een grote rol binnen de collecties.

blackline 2

RADICAL “ BLACKLINE” 

RADICAL BLACKLINE is de premium lijn van RADICAL waarmee het label een nieuwe en innovatieve weg inslaat.

Deze trendgevoelige lijn typeert zich door donkere kleuren, stoere lijnen en soberheid.

De clean RADICAL BLACKLINE collecties vormen een perfecte balans met de andere RADICAL items. Gemaakt voor de zelfverzekerde man die gelooft in luxury streetwear.

Kijk voor de gehele nieuwe collectie Hier

blackline