Luckies smartphone projector.. maak in een handomdraai een eigen thuisbioscoop.

By  |  0 Comments

Super handig en leuk product! Je eigen mini bios, waar je maar wilt. De Smartphone Projector zet je snel en makkelijk in elkaar of je nu in de badkamer, op de gang, in de woonkamer of in je slaapkamer wilt kijken, het maakt niet uit zolang er een muur is waarop je de projector kan schijnen.

Wat is het precies?

Zet jouw smartphone in deze retro projector en de speciale lens vergroot het beeld x 10 op de muur! Zo verander je jouw kamer in een handomdraai in een eigen thuisbioscoop. Dus zak lekker onderuit op de bank, relax en maak een lekkere bak popcorn… Want vanaf nu kijk je geen YouTube filmpjes, series, films of uitzending gemist meer op een mini-scherm. Want ook al worden de schermen van smartphones steeds groter, zo groot als deze smartphone projector het beeld maakt worden ze nooit!!!

projector2 projector4 projector 6 projector projector 5

Hoe werkt de smartphone projector?

In het uitklapbare vakje van de projector plaats je jouw smartphone. De siliconen pad in dit vakje zorgt ervoor dat jouw smartphone stabiel blijft staan. De lens kan handmatig worden aangepast zodat deze op de goede manier vergroot. De doos is tevens zo ontworpen dat niet alleen het beeld vergoot wordt, ook het geluid wordt door de akoestiek van de doos versterkt. De projector is gemaakt van karton en glas en is gemakkelijk in elkaar te vouwen. |deaal voor in een koffer of backpack tijdens het reizen.

Je eigen bioscoop, waar je maar wilt

Klik hier voor meer informatie

projector8