Denimbrand en sneakermerk lanceren sneaker ‘OMAR’

By  |  0 Comments

Vriendschap kan leiden tot mooie samenwerkingen. Dat is precies wat er gebeurde toen Mason Garments en Good Genes samen aan de designtafel gingen zitten. Binnen no time was Mason x Good Genes OMAR sneaker geboren.

De schoen is geïnspireerd op het model van Stan Smith, de iconische klassieker onder de sneakerheats welke graag word gedragen door denimliefhebbers.

good1 

ZO FELXIBEL ALS EEN HANDSCHOEN.

De sneaker is handgemaakt in Italië met een bovenkant gemaakt van Vachetta kalfsleer. De Margrom zool, type Stan is gemaakt van de hoogste kwaliteit duurzaam rubber. De Sacchetto Binneschoen (“zakje”in het Italiaans).waarbij de bovenkant al aan de zool is bevestigd en de leest als een zakje in het leer word geschoven, is flexibel als een handschoen. Deze vormt zich zo helemaal naar de voet. De kenmerkende Good Genes hielkap is helderoranje en voorzien van de Rooster; het symbool van het Nederlandse denimbrand.

LIMITED EDITION;

Van de sneaker zijn slechts 200 paar verkrijgbaar in de maten 36, 37/38 , 39/40, 41/42 3n 45

De verkoopprijs is 280 euro en de schoen is te verkrijgen via de webshop van Mason Garments en in de Good Genes store aan de Albert Cuypstraat 33-35 in Amsterdam

www.thegoodgenes.com

good6 mason schoen

good3