Gezocht: Oilily-meisjes van toen (v/v)

By  |  0 Comments

Het oer-Hollandse modemerk Oilily staat bij het grote publiek vooral bekend om haar kleurrijke kinderkleding. Wat nog niet iedereen weet, is dat Oilily ook een virtuoze damescollectie in huis heeft. Om deze collectie een podium te geven, presenteert Oilily haar nieuwe damescollectie deze zomer op de Amsterdam Fashion Week onder het motto:

Kleine meisjes worden groot

Om dit thema tot leven te brengen, zoeken wij vrouwen uit alle windstreken die in de jaren 80 en 90 zijn opgegroeid met Oilily: de Oilily-meisjes van toen. Was jij in de jaren ’80 of ’90 een echt Oilily-meisje en vind je het leuk om in de schijnwerpers te staan? Meld je dan vandaag nog aan bij Oilily. Misschien speel jij straks een rol in de campagne ter promotie van onze nieuwe damescollectie.

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw herinnering aan Oilily inclusief een recente foto te e-mailen naar: fanmail@oililyworld.com voor 5 juni 2015. Elke inzending wordt beloond met een verrassing. En iedereen die wordt geselecteerd, mag items uit de nieuwe damescollectie bestellen t.w.v. 1.000 euro.