Gespot tijdens de Modebeurs in Berlijn “CO.EXIST´

By  |  0 Comments

EEN NIEUWE SPELER IN HET PREMIUM DAMESJASSEN SEGMENT

CO.EXIST, is een nieuwe merk uit handen van een gerenommeerde Nederlandse ontwerpster en outerwear specialist Jetske Kooi. Zij lanceert op dit moment haar collectie damesjassen tijdens de internationale modevakbeurs Panorama in Berlijn.

co5 co3 co1

Geïnspireerd door Togetherness, “het op hetzelfde moment op de zelfde plek samen zijn en intense momenten beleven”, heeft Jetske Kooi een collectie van 30 jassen ontworpen. Op geheel eigen wijze vertaald in prachtige silhouetten, luxe materialen en kwalitatief bijzonder hoogwaardige afwerking. De designs hebben allen een eigen signatuur waarbij de authenticiteit voor zich spreekt.

De collectie laat zich lezen als een bibliotheek die met kennis, passie en de grootst mogelijke zorg is opgebouwd. Iedere afzonderlijke jas vormt een combinatie met de draagster en verwordt tot een verhaal dat de zintuigen beroert.

De collectie van CO.EXIST biedt de draagster kracht vanaf het moment van het aantrekken/ dragen/ en het tonen, dit uiteraard in het samenspel met de persoonlijkheid van de draagster.

De jassen  zijn uitgesproken in hun design waarin het lijnenspel visueel domineert. Daar waar een bibliotheek haar collectie uitbreidt met boeken voegt CO.EXIST tweemaal per jaar en met iedere jas een nieuw verhaal aan haar collectie toe. CO.EXIST laat de invulling van de hoofdstukken graag aan de draagster over.

We blijven dit merk volgen de komende periode.  Kijk voor meer info HIER

co nieuw 1 co nieuw

De prachtige stand van Co.Exist is ontworpen door Osiris Hertman