Zilver & Zoet ” een bijzondere combinatie”

By  |  0 Comments

Zilver & Zoet is een concept van twee zussen uit Den Haag, met een passie voor het creëren van zilveren sieraden en zoete lekkernijen! Alle producten van Zilver & Zoet worden met de hand gemaakt. Marije is een aantal jaren geleden begonnen met een cursus goudsmid en maakt nu de mooiste zilveren sieraden als ringen, kettingen en armbanden. Sanne bakt zoete gerechten als cupcakes en cakepops vanuit haar eigen keuken en bezorgd ze in en rondom Den Haag.

Sinds 1 maart 2015 is de nieuwe webshop van Zilver & Zoet gelanceerd. Nu is het nog makkelijker om een uniek handgemaakt sieraad eenvoudig online te bestellen. Naast sieraden en cupcakes is het straks ook mogelijk om natuurlijk gezoete lekkernijen te bestellen via de webshop. Staat het gewenste product niet in het assortiment van Zilver & Zoet? Geen probleem, want het blijft nog altijd mogelijk om een eigen samengesteld product te bestellen. Dan kijken we gezamenlijk naar een passend eindresultaat. Dus wacht niet langer en ga naar de nieuwe webshop, http://www.zilverenzoet.nl/.

De lancering van de nieuwe webshop is een goede reden voor een feestje! Daarom hebben we in de maand maart iedere week een leuke win actie op één van onze social media kanalen, zoals Facebook  Houd deze pagina’s dus goed in de gaten!

Zilver en zoet

www.zilverenzoet.nl

zilver en zoet 2