ZHAK, dé leren buidel voor wijn- en sapzakken

By  |  0 Comments

Wijn en vruchtensap wordt steeds vaker verkocht in dozen met daarin een plastic zak met kraantje, de zogenaamde “bag in box”. Handig want; lekker lang houdbaar, licht in gewicht, onbreekbaar en met weinig restafval. Enig nadeel is het uiterlijk. Zo’n doos is niet fraai.

Met zhak is er nu een mooie verpakking voor je bag in box wijn en sap. Zhak is een leren buidel gemaakt van gerecycled leer. Hij is makkelijk mee te nemen, neemt weinig plek in en staat mooi op tafel en picknickkleed. Zhak heeft een handvat en kun je daarom ophangen, dus ook handig op de boot, in een boom of aan de tentpaal.

Gebruiksaanwijzing

zhak

Haal de bag in box met het nog verzegelde kraantje uit de kartonnen doos en schuif deze liggend in zhak. Til zhak op en schut de bag in box rustig naar beneden. Zorg dat het kraantje goed voor de zhak opening komt te liggen en trek daarna het kraantje er op drie punten uit (de vleugeltjes en de kraanopening). Met een simpele duimbeweging druk je nu de rubberen ring om de kraanring heen. Sluit zhak met de veter en haal de vergrendeling van het kraantje.  Zhak kan, indien je dit wilt, in de koelkast bewaard worden.

De Zhak is er in veel verschillende maten en kleuren.

zhak4 zhak3 zhak2

www.zhak.nl