“LEKKER Boats introduceert de snelste sloep ooit”

By  |  0 Comments

Het Australisch-Nederlandse lifestyle-merk LEKKER, wereldwijd bekend van o.a. LEKKER Bikes, lanceert de snelste aluminium sloep ooit. Met nadruk op karakteristiek Nederlands design, onderhoudsarme materiaalkeuze, snelheid (max. 80 km/h) en een krachtige prijs x kwaliteit ratio klaar om internationale binnen- en buiten wateren te veroveren.

 

lekker4 lekker5

 

Uniek ontwerp met nadruk op gebruiksgemak en functionaliteit.

De LEKKER Damsko is vanaf de kiel af aan een volledig nieuw ontwerp, gebaseerd op de iconische Nederlandse sloep. Aangevuld met slimme features en moderne technieken zorgt de Damsko 750 voor een bijzondere combinatie tussen een uniek esthetisch lijnenspel en modern gebruiksgemak, waaronder: BBQ houder, premium geluidsinstallatie, zelflozende bodem (nooit meer een dekzeil nodig), geïntegreerd uitschuifbaar koelsysteem, diepe V-bodem en een ‘s avonds in het oog springende onderwater verlichting. Het robuuste maar stijlvolle ontwerp biedt stabiliteit op zowel lage- als hoge snelheid, ruimte voor maximaal 18 gasten en is gespoten in dezelfde coating als gebruikt door de Russische Marine vloot. De LEKKER Damsko 750 wordt zowel in Nederland als in Australië gelanceerd en zorgt dus wereldwijd voor die welbekende “Dutch Boating Experience”.

 

Krachtige prijs x kwaliteit ratio – handgemaakt in Nederland.

Zeewaardig, krachtig en duurzaam: de LEKKER Damsko 750 is verkrijgbaar vanaf € 57.300 ex (135HP uitvoering) en wordt op aanvraag handgemaakt op Nederlandse bodem. Verwacht een ultiem samenspel tussen Nederlands vakmanschap en internationale design invloeden. Niet voor niks ligt de oorsprong van LEKKER Boats in Australische wateren.

lekker

Zelf ervaren.

Het mooist is om zelf te ervaren hoe dit schip vaart en reageert als “een kart op het water”.

Kijk voor meer info HIER