Windblocker®: bellen en filmen zonder ruis

By  |  0 Comments

Windblocker is een leuke gadget waarmee smartphone- en tablet-gebruikers geen last meer hebben van ruis tijdens het telefoneren of filmen. Eind vorige maand presenteerde het Nederlandse bedrijf het trendy ‘bolletje’ dat op de microfoon kan worden geplaatst en kan worden voorzien van bv een bedrijfslogo.

Gezien de eerste reacties op social media kon de Windblocker® wel eens de nieuwe trend gaan worden op het gebied van functionele gadgets voor smartphones en tablets en in 2015 tot de top 5 van de nieuwste gadgets gaan behoren die het leven van de mobiele beller en filmer dit jaar een stuk leuker en vooral aangenamer gaan maken.

Wind 1

Een product als de Windblocker® is volgens de bedenkers nergens anders ter wereld in dezelfde vorm voor smartphones en tablets verkrijgbaar. “De gadget is bedacht naar aanleiding van een grote irritatiefactor, die volgens ons voor iedere gebruiker van een mobiele telefoon of tablet zeer herkenbaar is, namelijk het storende geluid van de wind gedurende telefoongesprekken of bij video-opnames.

www.windblocker.com