DE SLEUTEL NAAR ECHTE LIEFDE

By  |  0 Comments

Swatch verbindt op Valentijnsdag geliefden over de hele wereld
SS15_Swatch_Valentine_55,00EUR (5)

Cupido verricht wonderen met zijn pijl en boog! De liefdeskoppels, die hij heeft samengebracht, betuigen hun liefde over de hele wereld door slotjes aan bruggen en monumenten te hangen, met gevaarlijke scheuren als resultaat. Om deze mooie manier van liefdesbetuiging toch in stand te houden heeft Swatch een draagbaar liefdesslot ontworpen. UNLOCK MY HEART wordt gepresenteerd in een speciale verpakking en zorgt dat de liefde geen seconde overslaat.

Het donkerroze hartvormig slotje op de onschuldige witte wijzerplaat stuurt 24 uur per dag haar liefdesboodschap uit. De sleutel op de minutenwijzer is altijd in de buurt terwijl hij rondjes om het slotje draait, opgejaagd door de ongeduldige roze secondewijzer. De zachte roze tint van de horlogeband en -kast geven het horloge een extra vrouwelijke touch. De op slotjes geïnspireerde print op de band en drie loopjes, zorgen voor een opvallend effect. Op de achterkant van de band geven de slotjes een liefdesverklaring in roze letters. De echte romanticus zou denken dat dit horloge pas sluit bij een ware liefdeskus, maar de meer praktisch georiënteerden zullen blij zijn te horen dat een roze gesp dit overbodig maakt.

Dat we de liefde het liefst willen beschermen achter slot en grendel, komt ook tot uitdrukking in de speciale verpakking van het horloge UNLOCK MY HEART. De tweedelige kubus in contrasterende tinten roze is uitgerust met een hartvormige sluiting, waardoor het lot van de liefde in de handen van de eigenaar ligt.

Waarom zou je een dure trip naar Parijs boeken om een extra slotje aan de Pont Des Arts te hangen, of naar Rome vliegen om wat extra gewicht aan de Ponte Milvio te bevestigen, als je met de UNLOCK MY HEART de romantische traditie voort kan zetten waar je maar wilt. Hoewel, zo’n reisje klinkt erg verleidelijk…maar dan wel met de UNLOCK MY HEART om de pols!

€ 55,-

www.swatch.nl

Gent Special; 2015 SpringSummer; 1501 Valentine's Special