W AMSTERDAM START ZOEKTOCHT NAAR W INSIDER

By  |  0 Comments

W Hotels kondigt vandaag, voorafgaand aan de langverwachte opening van W Amsterdam in september, de zoektocht naar de W Insider aan. De W Insider heeft een essentiële rol in alle W Hotels: hij of zij brengt namelijk in iedere stad internationale jetsetters en lokale trendsetters in contact met “what’s new and next” op het gebied van mode, design, muziek en entertainment.

Als innovatieve speler binnen de hotelindustrie onderscheidt W Hotels zich door continu vernieuwende concepten te bieden op de meest prestigieuze locaties ter wereld. Dit jaar zijn alle ogen gericht op Amsterdam nu W Hotels haar iconische design- en lifestyleconcept naar de hoofdstad brengt. W Amsterdam zal fungeren als creatieve broedplaats en wil aanstormend creatief talent een podium bieden. De W Insider speelt hierbij een belangrijke rol, zo moet hij of zij alle hotspots kennen, op de hoogte zijn van de laatste trends, alles om ervoor te zorgen dat gasten een gedenkwaardige wow-ervaring hebben.

w hotel 9

“Wij zijn verheugd dat de zoektocht naar de Insider voor W Amsterdam is begonnen. De W Insider speelt een onmisbare rol binnen al onze W Hotels omdat hij of zij ervoor zorgt dat onze gasten een onvergetelijk verblijf hebben in het hotel en in de stad,” zegt Igor Buercher, General Manager W Amsterdam. “Voor de positie van de W Insider in Amsterdam zijn wij op zoek naar die persoon die de passie en flair van het W-merk in zijn of haar DNA heeft, de energie uitstraalt die Amsterdam kenmerkt en uiteraard beschikt over de allerbeste connecties in de stad”.

De zoektocht naar de W Insider voor Amsterdam is vandaag gestart. Denk jij dat jij het in je hebt om de W Insider voor W Amsterdam te worden? Volg dan @WAmsterdamHotel op Twitter of Instagram en deel drie karakteristieke foto’s die de drie speerpunten van W Hotels, mode, design en muziek, volgens jou het best in beeld brengen. Alle foto’s met de hashtag #WAmsterdamInsider worden beoordeeld door een gerenommeerde jury, bestaande uit onder andere Karin Swerink, hoofdredactrice van Vogue Nederland en Mariette Hoitink, medeoprichter van de Jean School.

Zij zullen de tien meest originele en creatieve inzendingen selecteren. De tien finalisten krijgen vervolgens tijdens een spannende castingsessie verschillende opdrachten van de jury, waar ook de General Manager van W Amsterdam onderdeel van uitmaakt, om te bepalen wie de kernwaarden van W Amsterdam het beste belichaamt en wie in staat is om als Insider voor W Amsterdam gasten toegang te geven tot “what’s new and next” in de stad.

Voor de overige posities binnen W Amsterdam, naast die van W Insider, zullen vanaf vandaag tot en met juli castings worden gehouden. Ga naar www.wamsterdam.com/insider voor aanvullende informatie over de beschikbare posities.

W Amsterdam is eigendom van het in Amsterdam gevestigde Europe Hotels | Private Collection en komt in twee historische panden: het voormalige gebouw van de Koninklijke PTT Nederland achter de Dam en het aangrenzende voormalige KAS Bank gebouw in de Spuistraat 172. Het hotel ligt hartje centrum, achter het Koninklijk Paleis en op steenworp afstand van de welbekende Amsterdamse grachten met de vele restaurants, bars en het bruisende nachtleven.

W Amsterdam combineert luxe met innovatief design, exclusieve voorzieningen en een unieke stijl. Het hotel bestaat uit 238 stijlvolle hotelkamers, verdeeld over de twee gebouwen, 23 suites, drie WOW-suites en twee Extreme WOW Suites (de Presidentiele Suite in de stijl van W Hotels). De restaurants en uitgaansgelegenheden van het hotel worden beheerd door The Entourage Group: een specialist in de exploitatie van horecagelegenheden in hotels en andere luxueuze locaties wereldwijd.

W Amsterdam kenmerkt zich door de exclusieve Whatever / Whenever® service: gasten worden bediend met wat ze willen, wanneer ze het willen, zolang het maar legaal is. In het hotel vinden gedurende het jaar ook regelmatig W Happenings plaats voor de hotelgasten en trendsetters uit Amsterdam en omgeving: exclusieve en vernieuwende events rondom de thema’s design, mode en muziek.

W Amsterdam is het zevende W Hotel in Europa dat volgt op de succesvolle openingen van W Hotels in Istanbul, Barcelona, ​​St. Petersburg, Londen, Parijs en recentelijk Verbier. W Amsterdam is onderdeel van een portfolio van 46 W Hotels over de hele wereld en er zijn plannen om in 2018 het zestigste W Hotel te openen.

w hotel 7 w hotel 3

Bezoek voor meer informatie www.wamsterdam.com