TRUSSARDI BLUE LAND

By  |  0 Comments

TRUSSARDI BLUE LAND

 Het project 

MY LAND neemt ons mee op reis naar onze herkomst, naar een land van pure emotie en een eindeloze horizon. Hier creëert de natuur opvallende spektakels. Blauw is hierbij de kleur van de ondergaande zon, licht en energie; een spannende, hemelsblauwe kleur die vrijheid uitstraalt. En dus is blauw de kleur van Trussardi BLUE LAND, een frissere en nog altijd sensuele versie van de herengeur van Trussardi

 

De flacon en verpakking

De elegante, moderne lijnen van MY LAND echoën in het design van de Trussardi BLUE LAND flacon, die de kenmerken van ambachtelijk vakmanschap combineert met moderne industrie.

De opvallende band rondom de flacon – een uiting van mannelijkheid, eenvoudige elegantie en vrijheid – is gemaakt van 100% natuurlijk Italiaans leer en is ditmaal vormgegeven in een verfijnde, blauwe kleur. Goud wordt vervangen door zilver. Het familiewapen van Trussardi en de uitdrukking ‘Genuine Leather Made in Italy’ bevestigt de authenticiteit van de materialen en het prachtige Italiaanse, ambachtelijke vakmanschap. Het transparante glas van de innovatieve flacon met de unieke verzonken hals onthult de verfijnde blauwe kleur van de geur.

Trussardi BLUE LAND straalt elegantie uit met zijn uniek en moderne verpakking.

Het Trussardi familiewapen en de naam van de geur BLUE LAND, in zilver, zijn prominent aanwezig op de voorkant.

tussard 1

Trussardi Blue Land is vanaf eind maart 2015 verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.