EROS POUR FEMME. Het parfum voor vrouwen met passie

By  |  0 Comments

“Eros Pour Femme is het ultieme qua macht en verleiding van Versace, van de betoverende geur tot de elegantie van de flacon en de prachtige campagne door Mert Alas en Marcus Piggott, met Lara Stone in de hoofdrol“

versace. 2PNG

EROS POUR FEMME.

De oerkracht van een vrouw, gevangen in een stralende, sensuele essentie. Een nieuwe legende van Versace, barstensvol passie van het moment toen Eros zijn ware liefde ontmoette, Pour Femme – maar wie verleidt wie? Een uitnodiging om toe te geven aan het verlangen, en om de controle te nemen over de onstuitbare krachten van het leven. Een geur van kracht, individualiteit en verleiding, van creatief directeur Donatella Versace.

DE FLACON.

De flacon is ontworpen met de mythologische codes van het Versace-DNA. De gouden Medusa en het Greca motief, dat op de rand is gegraveerd, benadrukken hun imposante autoriteit. Het Greca motief wordt herhaald op de achterzijde van de flacon, met een Medusa reliëf aan de bovenkant van de dop. Het Eau de Parfum wordt gehouden in een luxe hoogwaardige coffret, met de elegante opening van een tiroir, kenmerkend voor fijne sieraden.

versace 1

VERSACE Eros Pour Femme is vanaf half maart 2015 verkrijgbaar bij de luxe parfumerie