Strak in het pak met “The TailorMates “

By  |  0 Comments

The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland. De flagship store is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie.

Het is zeker de moeite waard om eens kijkje te nemen in de store op de Zuidas maar het is ook mogelijk om je online in te schrijven als Mate. Geen tijd? Maak een afspraak met The Traveling TailorMates bij je thuis of op kantoor.

Bij de Personal Tailors staan jouw wensen en smaak centraal. Zij nemen jouw maten nauwkeurig op en inspireren bij het maken van de juiste keuzes uit onze enorme collectie Italiaanse stoffen van gerenommeerde huizen als Vitle Barberis, Guabello, Reda, Cerruti, Holland & Sherry, Scabal, Zegna, Loro Piana en meer. Door voeringen, knopen en een groot aantal overige opties kun je een uniek pak samenstellen wat geheel past bij jouw persoonlijke lifestyle.

tairer4 tailer 7 tailer 3

Het concept is meer dan een maatpak of een maatshirt. Het concept is personal tailoring! De werkwijze is eenvoudig:

Stap 1: become a mate

Meld je aan als “Mate” van The TailorMates. Je naam en email adres zijn voldoende. Liever mobiel? Download dan eerst de app en meld je daar aan als Mate. Eenmaal in ons bestand is het tijd om kennis te maken met je personal tailor.maat. Hiervoor maak je een afspraak met een van onze maatspecialisten, in de store of via de Traveling Tailormates. Het maatnemen duurt circa een half uur. Gewoon binnenlopen in onze store op Amsterdam Zuidas kan ook, er is ongetwijfeld iemand die je kan helpen.

Stap 3: jouw TailorMates

Laat ons je voorkeuren weten. Via de app (beschikbaar vanaf mei) heel eenvoudig. Heb je je via de website aangemeld, dan ontvang je een email. Weten we je voorkeuren, dan kunnen we ons aanbod van producten en services hierop aanpassen.

Stap 4: service en advies

TailorMate geworden? Sit back en relax. Via de mobiele app of via de email benaderen we je regelmatig met service en advies op maat. Je kunt het ook komen halen, online of in onze store.

Stap 5: bestel eenvoudig Online, via je mobiel, bij onze Traveling TailorMates of in de store. Jouw tijd is ons kostbaar.

tailer 5

Tailor-Made Trouwpakken.

Het is niet alleen zakelijk wat de klok slaat bij The TailorMates. Ook voor trouwpakken ben je bij ons aan het juiste adres. The TailorMates is de trouwpakken specialist van Amsterdam en omgeving. Bij The TailorMates draait het om klassieke of modern gesneden trouwkostuums. Aangemeten door onze meester kleermakers en stuk voor stuk op maat gemaakt in ons atelier. Welk trouwkostuum je ook kiest, de stof zoek je zelf uit. In ons atelier vind je stalen van Loro Piana, Vitale Barberis, Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna. Maar ook van Scabal, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

tailer trouwen tailer tr 1

The TailorMates staat ook gereed voor de moderne Business Woman van vandaag. Jouw wensen staan centraal. Kies jouw stijl, jouw business suit! Het begint bij het model, de juiste pasvorm. Wij bieden je behalve een enorme keuze in stoffen, voeringen en de juiste combinatie.

tailer2

Je kunt je Personal Tailors bereiken door te bellen met 020 774 3700 . Of maak hier direct een meetafspraak.

neem een HIER een kijkje op de site