Stoere mannen Armband Pig & Hen

By  |  0 Comments

Het Amsterdamse Pig & Hen staat voor de scheepslieden die oceaan trotseerden, mannen die met haaien zwemmen en zij die als laatste uit de kroeg rollen.

Deze scheepslieden lieten op hun voeten een varken en een haan tatoeëren. Deze beesten houden niet van water, noch kunnen zij zwemmen. Dit staat symbolische voor wanneer er een schipbreuk zou zijn, dat deze beesten je ziel zouden redden.

*We leven op het randje maar doen dit met veel passie.

*We zwemmen met haaien.

* We zeilen rond de oceaan.

* We drinken te veel.

*Wat ook je uitdagingen zijn leef van dag tot dag .

pig en hen 2

Met dit verhaal in hun achterhoofd richtte Rutger Versluis en Dominic Bakker het merk op en dat is duidelijk terug te zien aan de materialen die zij gebruiken voor hun armbanden

Het materiaal dat word gebruikt voor deze armbanden zijn van het stevigste draad en heeft een breuksterkte van 3400 Kg                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dit houdt in dat deze armband voor de rest van je leven mee kan gaan en door de tijd alleen maar mooier wordt. Elke armband wordt geleverd in een houten doos .

kijk voor de gehele collectie Hier