SoftScience is klaar om Europa te veroveren

By  |  0 Comments

Leef je graag comfortabel, vastberaden, met heel veel lol en altijd onderweg? Stap dan eens in een SoftScience schoen, waarmee je op een gezonde en comfortabele manier het uiterste uit het levenkan halen. SoftScience is klaar om Europa te veroveren. 

SoftScience is een geheel nieuw schoenenmerk overgevlogen vanuit Amerika, perfect voor mensen met een actieve levensstijl.

SoftScience schoenen zijn een ultieme combinatie van comfort en casual. De schoenen maken het mogelijk om na vele uren achter elkaar op je voeten, nog steeds te genieten van comfort en tegelijk de hele dag stylish rond te lopen, zonder pijn in je rug, knieën of heupen. De schoenen van SoftScience zijn verkrijgbaar vanaf €54,95 in diverse eigenzinnige modellen en kleuren.

Alle schoenen van SoftScience zijn gemaakt van het unieke Trileon™ materiaal, wat een ultieme zachte ondersteuning geeft. Het materiaal creëert een stabiele en ultra lichtgewichte schoen met een super absorptie waardoor je gemakkelijk elke ongelijke ondergrond aan kan. De schoenen zijn perfect voor werk, voor dagelijks gebruik of voor na het sporten.

 

De ontwerpen hebben een brede pasvorm waardoor het de meeste voetvormen en maten past. De classic slip-on, ‘the drift’, kan ook gedragen worden als een instapper, door heel simpel de inlegzool omhoog te liften, de hiel van de schoen naar beneden te drukken en de zool weer terug plaatsen. Perfect om gemakkelijk aan en uit te trekken. Met de combinatie van een ademend canvas en de uitwasbare inlegzool, maak het de schoen geur-resistent, ook als ze met blote voeten gedragen worden.

soft 5 soft 4  soft 3 soft 2

Sinds zondag 15 februari 2015 is de nieuwe webshop van SoftScience Europa live.

Bestel nu direct met 10% korting en gratis verzending met de code Soft15 (geldig tot en met 30 juni 2015) en je korting wordt direct berekend. Dus wacht niet langer en bestel je eigen paar SoftScience schoenen via www.soft-science.eu en beleef het ultieme comfort gevoel zelf. De meest comfortabele schoen die je ooit zult dragen.

soft 1