So Proudly: Muchachomalo

By  |  0 Comments

 “There’s a little bit of bad in everybody”.

 

Unieke prints waar je onmogelijk omheen kunt, bijzondere samenwerkingen met internationale artiesten en een tikkeltje rebels.  Muchachomalo maakt ondergoed met lef voor eigenzinnige karakters met een eigen wil. Met hun met de hand geverfde designs hebben ze de vinger op de pols en maken ze kunst draagbaar.

onderbroek 3 onderbroek 4

 

Elke print onderscheid zich weer van de andere en zijn in een volledige set of juist opstandig clashing te dragen. Boxers, briefs, soft bra’s, tanktops en swimwear in uni kleuren en multi coloured prints allemaal opgedeeld in thema’s. Van tropische jungle prints tot zoete candy kleuren allemaal afgewerkt met iconische muchachomalo logo. Heren en dames collecties maar ook boys en girls, omdat het nooit te vroeg (of te laat) is om je innerlijke rebel te tonen.

onderborek onderbroek 1

Over Muchachomalo:

Met een eigen design afdeling in Nederland en 300 verkooppunten in 17 landen wereldwijd gaat het opvallende ondergoed van Muchachomalo als warme broodjes over de toonbank. Constant wisselende thema’s zijn de rode lijn in de verschillende collecties van het Nederlandse merk. Samenwerkingen worden aangegaan met verschillende internationale artiesten en kunstenaars zoals Tattoo artiest Henk Schiffmacher en vele anderen.

kijk voor de gehele nieuwe collectie hier