Nederland is klaar om geknuffeld te worden

By  |  0 Comments

Knuffelpraktijk  ‘Ik Omarm Je’

Linda Milder initieert met ‘Ik Omarm Je’ een professionele knuffelpraktijk. Vanuit Amsterdam faciliteert ze mensen die behoefte hebben aan een (non seksuele) knuffel.

Volgens Milder wordt er te weinig geknuffeld in Nederland terwijl een knuffel juist enorm gezond is en in basisbehoeftes voorziet als warmte en veiligheid. Haar missie is dat in 2020 iedereen in Nederland toegang heeft tot een professionele knuffel. “Veel mensen zijn alleen en hebben niet altijd toegang tot een knuffel, terwijl een omarming juist een heel natuurlijk medicijn is.

knuffel 2

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een knuffelsessie. Als vergoeding vraagt ze €40.- voor een knuffelsessie van een half uur. Voor mensen met onvoldoende financiële draagkracht heeft Linda Milder “Pay Hugs Forward” geïnitieerd: van elke 10 betaalde knuffelsessies wordt 1 gratis sessie gegeven aan iemand die minder financiële draagkracht heeft.

kijk voor meer info op:

www.ikomarmje.com

https://www.facebook.com/ikomarmje

En op 14 februari een leuke Valentijnsdag actie:

knuffel 5

Een knuffel is een basisbehoefte. Een knuffel werkt troostend en helend en nog heel veel meer. Geweldig eigenlijk, hoe het lichaam werkt. Helaas is een knuffel niet voor iedereen of altijd toegankelijk. Wil jij vastgehouden worden? Onze armen staan wijd open. Jij doet er toe.