Slaap als eerste in The Hoxton, Amsterdam

By  |  0 Comments

Maak vanaf 30 juni 100 uur lang kans op The Hoxton prijzen

Wil jij als eerste in het nieuwe The Hoxton, Amsterdam slapen? Zet dan alvast 30 juni in je agenda: de website van The Hoxton verandert dan tijdelijk in een heuse, digitale fruitmachine. Gedurende 100 uur kan iedereen meespelen en kans maken op een van de meer dan 600 prijzen, variërend van een overnachting voor twee tijdens de openingsweek tot een 100 euro biljet of portie bitterballen in het nieuwe hotel.

Op 6 juli opent in Amsterdam de eerste Europese vestiging uit de collectie no-nonsense hotels van The Hoxton. In vijf grachtenpanden op de Herengracht – ooit de ambstwoning van de burgemeester – kunnen gasten en locals neerstrijken voor Italiaanse grill gerechten, een creatieve brainstorm, belangrijke werkafspraak, cocktails of yogaklasje.

Hoxton 100
Dat The Hoxton graag dingen anders doet, moge duidelijk zijn. Voor iedereen die niet kan wachten tot die officiële opening op 6 juli, organiseren ze daarom Hoxton 100: 100 uur lang kans maken op The Hoxton prijzen waaronder 100 overnachtingen tijdens de openingsweek van 6 tot en met 12 juli. De gelukkigen van deze prijs zullen als eerste in het hotel overnachten.

Hoe werkt het?
Vanaf 19 juni kun je je registeren via hoxton100.thehoxton.com.. Na het invullen van je gegevens ontvang je een unieke code die vanaf 30 juni, gedurende 100 uur lang, verzilverd kan worden. Per opgegeven e-mailadres wordt er een code gegeven.

Totaal zijn er 601 prijzen te winnen:

hotel1 hotel2 hotel3

  • 100x een overnachting voor twee personen in The Hoxton, Amsterdam tijdens de openingsweek van 6 tot en met 12 juli a.s.
  • 100x Pen & Ink goodies
  • 100x cocktails in de Up Top bar van The Hoxton, Amsterdam
  • 100x een portie bitterballen in restaurant Lotti’s in The Hoxton, Amsterdam
  • 100x een kopje koffie in de Up Top bar in The Hoxton, Amsterdam
  • 100x een Good’un tote bag
  • 1x een 100 euro biljet, overhandigd door General Manager Jeroen Bronsveld van The Hoxton, Amsterdam