Panama Jack ademt avontuur

By  |  0 Comments

Schoenen en boots voor fashionista’s en globetrotters
Je hoeft niet door de Afrikaanse jungle te banjeren of een bergtocht in het Andes-gebergte in Zuid-Amerika te maken: de Panama Jack-collectie ademt van zichzelf al avontuur. Wie deze stoere schoenen of boots aantrekt voelt zich ook gewoon in Nederland en zonder zware rugzak een onverschrokken globetrotter. Durf je chic en stoer te combineren, dan zit je deze winter bovendien midden in de trend.

De typerende ingrediënten van de Panama Jack-collectie zijn het dikke, maar soepele, gevette volnerf leer, de stevige profielzool, het gebrandmerkte logo en de robuuste veters en eyelets. Het basismodel, de enkelboot in okerkleurig leer dat sinds 1989 ongewijzigd in productie is, is inmiddels een heuse evergreen. Dit seizoen zijn er modische kleuren, zoals diepe, donkere bruinen toegevoegd, evenals trendy kragen in luipaardprint of vacht en bijvoorbeeld ook opvallende sluitingen met meerdere riempjes. Naast schoenen en boots omvat de Panama Jack-collectie stoere laarzen in vrijwel elke schachthoogte. Zowel fashionista’s als urban-cowboys, outdoor- en natuurliefhebbers lopen er geheid mee weg.

Panama Jack schoenen en boots worden in Spanje gemaakt, in de regio Alicante. Hier wordt aan de oorspronkelijke uitgangspunten – de hoge kwaliteit, de comfortabele pasvorm en de enorme slijtvastheid – nog steeds geen millimeter getornd. Met andere woorden: ze zitten superlekker en gaan eindeloos veel kilometers mee. En niet onbelangrijk: ook de gunstige prijs-kwaliteitverhouding heeft bijgedragen aan de onstuimige, wereldwijde groei van het stoere schoenenmerk.