Antivol, nu ook in Nederland!

By  |  0 Comments

Het nieuwe fashion merk genaamd Antivol is vanaf heden ook op de Nederlandse markt te verkrijgen. Momenteel is het merk actief in de underwear voor mannen, maar ook t-shirt, tassen en zwembroeken liggen in het verschiet. Na het succes van het merk in Frankrijk en Zwitserland is het nu de taak aan de twee jonge ondernemers William Witvoet en Ted Kieft om het merk ook in Nederland een succes te laten worden.

Antivol is een Frans merk dat in 2009 is ontstaan met als doel fashion te leveren met een eigen identiteit. Het merk staat voor creativiteit, vrijheid en kwaliteit en is in een razend tempo aan het groeien. Alle producten zijn met de hoogste zorgvuldigheid geproduceerd om de kwaliteit te waarborgen. Het merk onderscheid zich onder andere door;

  • Unieke Designs
  • Hoge kwaliteit
  • Exclusieve underwear
  • Duurzame materiaal
  • Ideaal Cadeauartikel

Tijdens een vakantie in Frankrijk zagen we deze boxershorts en waren het er gelijk over eens, dit moet ook in Nederland bekend worden. Deze designs en kwaliteit is nergens in Nederland terug te vinden zegt Witvoet. Ook onderbouwt Kieft dat er in Nederland behoefte is aan een merk als Antivol, dit is iets heel anders, iets fris. Juist dit hebben de mannen en jongens nodig. Geen gaten of slappe pijpjes na een paar keer wassen, maar gewoon goede kwaliteit en een super vet design. Na het dragen van deze boxershorts wil je niets anders meer. Door de variatie in designs zit er voor iedereen wel iets aantrekkelijks in de collectie. Ook de basic lijn is in Oktober 2014 toegevoegd aan het assortiment. ‘Maar dan wel kenmerkend, waarin het design van Antivol terugkomt in de bandage en uiteraard met dezelfde kwaliteit’ verklaard Witvoet.

De jonge ondernemers zijn erg enthousiast met het alleenrecht voor dit merk in Nederland. Het is nu de taak om partners (winkelketens) aan te sluiten bij het merk Antivol en te zorgen dat dit bekend gaat worden. Overigens gaat het merk bij de BN’ers als een lopend vuurtje. Artiesten als ‘The Opposites’, maar ook voetballers als bijvoorbeeld Tonny Vilhena, Patrick van Aanholt & Marten de Roon is dit merk zeker niet ontgaan.

De komende tijd zijn de mannen in ieder geval hard bezig om dit tot een groot succes te maken.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de collectie van deze ondernemers? Neem dan snel een kijkje op www.antivol.nl en bepaal jouw identiteit.

vilhena PVA Cherry_kako castricum Boxer_Headphone