ludieke advertentie praxis

By  |  0 Comments

Bouwmarktketen Praxis heeft op sociale media een ludieke advertentie gezet voor een nieuw, multifunctioneel damesproduct dat sinds kort in de schappen ligt: decolletape. Volgens de winkel, zo blijkt uit een maffe instructietekening, kan het plakband uitstekend worden gebruikt om vrouwenborsten die last hebben van de zwaartekracht fraai te liften.

kim1

De winkel liet zich inspireren door een foto die de Amerikaanse realityster Kim Kardashian recent op Instagram zette. Daarop was de brunette te zien met stroken schildertape rond haar borsten. ,,Mijn grote geheim om er altijd goed uit te zien”, schreef ze erbij. ,,Niks nieuws die tip van Kim”, aldus Praxis. ,,Dit verkopen wij al jaren.”

Kim (35) brengt het afplakband volgens eigen zeggen over haar beroemde borsten aan en zet de tape vervolgens vast op haar schouders. Het resultaat: de strakke voorgevel van een jonge blom. ,,Ik noem het boobtaping en het is werkelijk een fluitje van een cent. Simpel en absoluut doeltreffend. Ik heb er nooit spijt van als ik het weer eens met succes heb toegepast.” Ze gebruikt de truc vooral onder blote jurken met een diep decolleté.

kim

Het is nog niet bekend of de verkoopcijfers van de Praxis-decolletape omhoog zijn geschoten sinds de melige reclame gisteren opdook op Facebook. De reacties op de tekening zijn divers. ,,Gewoon afplakband is het veiligste. Met krachtiger tape kunnen na verwijdering de tepels beschadigd raken”, aldus een mannelijke klant. Ook vrouwen reageren: ,,Auw.”

Bron : AD